Hopp til innhold

HiFi Klubben
Linköping


Kontakt

AdressStorgatan 32 A, 582 23 Linköping
ParkeringStorgatan utanför butik, om fullt finns det parkeringshus uppe på Åhlens Huset med infart från Ågatan 12.
E-post[email protected]
Telefon013-270790

Öppettider

 • Torsdag 26. maj
  Stängt
 • Fredag 27. maj
  11:00 - 18:00
 • Lördag 28. maj
  11:00 - 15:00
 • Söndag 29. maj
  Stängt
 • Måndag 30. maj
  11:00 - 18:00
 • Tisdag 31. maj
  11:00 - 18:00
 • Onsdag 01. juni
  11:00 - 18:00

Om butiken

Välkommen till vår butik mitt i centrala Linköping, där du kan få uppleva din favoritmusik och film på ett helt nytt sätt!

Vi har garanterat något som intresserar alla. Förutom stereo har vi i vårt demorum möjlighet att demonstera projektorer med tillhörande ljudsystem, uppkopplade och klara för dig som vill uppleva en äkta hemmbio! Vi har givetvis även flertalet stereo/hemmabionläggningar uppmonterade för demonstration på olika ställen i butiken. Vi har även fokuserat på att visa olika system för att lyssna på streamad musik.

Vi önskar dig hjärtligt välkommen in i vår butik och oavsett ifall du tar med dina favoritskivor eller lyssnar via t.ex. Spotify så kan jag lova att våra entusiastiska medarbetare kommer att kunna leverera en upplevelse, låt oss visa dig hur dina favoritlåtar ska låta!

Om du vill sitta ner och lyssna i lugn och ro under en privat demonstration av våra produkter så är du välkommen att kontakta oss. Vi bestämmer en tid tillsammans där du utan stress kan sitta ner och få vägledning till det slutresultat du är ute efter av tillsammans med någan av våra butiksmedarbetare.

Vi kan hjälpa till med hemleverans och installation av din nya anläggning till bra priser i och runt Linköping. För de som handlar större komponenter finns även en handkärra för utlån så att produkterna kommer ut till bilen på ett smidigt sätt.

Lokala erbjudanden