Hopp til innhold
Comply
Skumgummiproppar

Comply TrueGrip TW-200-C

248:-st.
Medium
Förväntad i lager den 15 oktober 2023.
 Kan upplevas i
Comply-skumproppar formar sig efter dina hörselgångar och ger dina True Wireless in-ear-hörlurar bättre ljud och bättre passform.

Läs mer:

Beskrivning

Comply TrueGrip TW-200-C – memory foam-skumproppar till dina True Wireless in-ear-hörlurar

 • Designade särskilt för True Wireless in-ear-hörlurar
 • Komfortabel och säker passform
 • Optimal basåtergivning
 • Bra isolering mot störande ljud
 • Skyddar elementet mot damm, svett och vatten

TrueGrip TW-200-C är lösa skumproppar som kan ersätta de gummi- eller silikon-adaptrar som följer med dina True Wireless in-ear-hörlurar. Skumpropparna är tillverkade i unikt Comply memory foam som formar sig perfekt efter dina hörselgångar och ger dig en imponerande rad fördelar för en ganska billig peng.

Med Comply-skum sitter dina hörlurar alltid behagligt och säkert i hörselgången, även vid hög aktivitet. Du får mycket bättre bas och kan lyssna längre utan att drabbas av lyssningströtthet eller irritation. Du får bättre isolering mot störande ljud från omgivningen och det inbyggda filtret skyddar inte minst elementen mot damm, svett och vatten. En imponerande rad fördelar som du har stor glädje av oavsett om du använder hörlurarna vid träning, under resor eller på kontoret.

Comply TrueGrip TW-200-C passar bland annat till Sennheiser MOMENTUM True Wireless 2, Bang & Olufsen EQ, Sony WF-C500, Sony WF-1000XM4 och Sony WF-1000XM3. Säljs i paket med tre par i en storlek (M) som passar de flesta användare. 

Comply memory foam – ett unikt material med en mängd fördelar

Tekniken bakom Comply-skummet sträcker sig ända tillbaka till 80-talet, då ett forskarteam hos 3M under ledning av biokemisten Bob Oliveira tog fram den ursprungliga versionen av materialet. 1990 köpte Oliveira tekniken och startade företaget Hearing Components.

Efter många års arbete och ytterligare forskning hade hans team utvecklat ett Comply-material som passar perfekt till in-ear-adaptrar. Företaget har också en ganska stor proffsavdelning som tar fram specialprodukter till bland annat polis och militär. Det här bekräftar att Comply är mycket mer än bara skumgummi – det här är ett högteknologiskt material som fyller sin funktion perfekt. 

Vår
Expertbedömning

Fördelar

 • Designade särskilt för True Wireless in-ear-hörlurar
 • Komfortabel och säker passform
 • Optimal basåtergivning
 • Bra isolering mot störande ljud
 • Skyddar elementet mot damm, svett och vatten

Begränsningar

 • Passar endast vissa in-ear-modeller

Tekniska specifikationer

FärgSvart
FärgMedium
Vikt (kg)0,1
Höjd emballage (cm)3
Längd emballage (cm)14
Vikt emballage (kg)0,1
Bredd emballage (cm)12

Recensioner


4.5
10 recensioner
5
7
4
1
3
2
2
0
1
0
Michael
Nederländerna
8/18/2023

Dessa tips har en bra passform så att de stänger hörselgången väl. Så se till att det blir en bra passiv ljuddämpning. Sittande är också mycket trevligt; Jag har dem regelbundet i mer än 2 timmar i rad utan klåda eller irritation. Enda anledningen till att jag inte ger 5 stjärnor har att göra med att tipsen blir smutsiga relativt lätt. Öronvax / mjäll fastnar mycket enkelt. Fallet med mina öronsnäckor är inte heller optimalt gjorda för dessa tips, så de "klämmer" lite och slits därför också snabbare. Något att ta hänsyn till eftersom tipsen inte är de billigaste.

Michael
Nederländerna
ASGER
Danmark
8/17/2023
ASGER
Danmark
Ben
Norge
8/4/2023
Ben
Norge
Marie-José
Nederländerna
7/23/2023

Fina hörlurar, fungerar bra. Anslut bra till min en plus telefon. Med RHA-hörlurarna hade jag ibland problem med det. Klubbens service är verkligen topp!!

Marie-José
Nederländerna
Bjørn
Norge
7/16/2023
Bjørn
Norge

Rekommenderade produkter