Hopp til innhold

ComplyTrueGrip TW-400-CSkumgummiproppar (Set)

Comply TrueGrip TW-400-C passar till Bowers & Wilkins PI5, PI7 och Nura NuraLoop som passar de flesta användare.
Set298:-
Förväntad i lager den 1 april 2023.
 Kan upplevas i
PriceRunner

Läs mer:

Beskrivning

Comply memory foam – ett unikt material med en mängd fördelar

Tekniken bakom Comply-skummet sträcker sig ända tillbaka till 80-talet, då ett forskarteam hos 3M under ledning av biokemisten Bob Oliveira tog fram den ursprungliga versionen av materialet. 1990 köpte Oliveira tekniken och startade företaget Hearing Components. Efter många års arbete och ytterligare forskning hade hans team utvecklat ett Comply-material som passar perfekt till in-ear-adaptrar. Företaget har också en ganska stor proffsavdelning som tar fram specialprodukter till bland annat polis och militär. Det här bekräftar att Comply är mycket mer än bara skumgummi – det här är ett högteknologiskt material som fyller sin funktion perfekt.

Recensioner


3.8
5 recensioner
5
1
4
2
3
2
2
0
1
0
Rasmus
Danmark
6 dagar sen
Rasmus
Danmark
Mikael
Sverige
3/2/2023
Mikael
Sverige
Håvard
Norge
3/2/2023

Mycket stor i storlek. Medium från Comply motsvarar Stor i från Sennheiser. Spetsarna komprimerar väl och blockerar mer ljud än de som tillhandahålls. Men de kommer inte att vara tillräckligt små jämfört med förväntat baserat på deras storlek.

Håvard
Norge
THOR
Norge
1/19/2023

Det har blivit svårare att hitta rätt storlek för öron och pluggar. De sista jag köpte passade inte alls till de pluggar de rekommenderades för; Jag tappade all bas och de satt lösa i mina öron.

THOR
Norge
DANIEL
Sverige
10/28/2022
DANIEL
Sverige

Tillbehör till Comply TrueGrip TW-400-C