Hopp til innhold
Fjärrkontroll

DIVERSE iPort xPRESS

1 148:-st.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Välj musik och reglera ljudstyrkan i Sonos med enkla tryckknappar. Smart lite wifi-fjärrkontroll som kan placeras var som helst. Till Apple iOS.

Läs mer:

Beskrivning

iPort xPRESS – enkel och kompakt tryckknapps-fjärrkontroll till ditt Sonos-system

xPRESS är en genial och väldigt kompakt wifi-fjärrkontroll till ditt Sonos-system. Via tryckknappar kan du välja musik och reglera ljudstyrkan i de rum du vill. Du behöver varken ha smartphone eller Sonos-appen till hands, vilket underlättar saker och ting om du till exempel behöver stoppa musiken för att telefonen ringer.

Det finns en mängd andra Sonos-fjärrkontroller på marknaden, men i stort sätt samtliga är baserade på Bluetooth-tekniken och är helt beroende av att du har en iPhone eller iPad i ditt hem. Det betyder att de här alternativa fjärrkontrollerna inte fungerar om batteriet i din iPad/iPhone tar slut, eller om enheten är utom räckvidd för Bluetooth-signalen.

xPRESS har däremot direkt wifi-kontakt med dit Sonos-system, vilket gör att du alltid har en stabil anslutning. Det inbyggda batteriet behöver laddas en till två gånger per månad beroende på hur mycket du använder fjärrkontrollen (USB-kabel medföljer).

Kan placeras var som helst
Du kan använda xPRESS i handen, men du kan även välja att montera den på väggen, till exempel precis där du kommer in i ett av dina rum. Den har en inbyggd magnet, så du kan placera den direkt på kylskåpet, på anläggningen eller på andra ställen där du kan fästa en magnet. Annars kan du använda det behändiga väggfästet som medföljer, med inbyggd magnetplatta.

xPRESS har tagits fram i ett officiellt samarbete med Sonos, så du får bästa möjliga användarvänlighet och stabilitet. Programvara och funktioner kommer att uppdateras löpande, precis som resten av ditt Sonos-system.

xPRESS finns med vit finish. Micro-USB-kabel för laddning medföljer.

OBS: Den visade dekorations-täckplattan är extratillbehör.

Här kan du se hur du använder iPort eXPRESS

 Enkel att installera och med mängder av möjligheter
Du behöver bara göra den inledande installationen en gång via den tillhörande iPort Connect-appen (iOS). Det är avklarat på ett par minuter, sedan kan du anpassa xPRESS till vilket rum och vilka musikfavoriter du vill.

Du kan använda xPRESS som en helt vanlig fjärrkontroll. Det finns en PLAY/PAUS-knapp som startar och stoppar musiken. Det finns knappar för att höja och sänka volymen, och SKIP-knappen får Sonos att hoppa till nästa låt.

En xPRESS-fjärrkontroll konfigureras för att styra en högtalare eller en hel Sonos-grupp, och du kan programmera internet-radiostationer och hela familjens favorit-spellistor och byta mellan dem genom att helt enkelt trycka på stjärnknappen. Det finns massor av smarta möjligheter, och om du vill ha samma smidiga användning i andra rum kan du lägga till fler xPRESS-enheter till systemet och placera dem i de rum du vill ha dem i.

Tekniska specifikationer

FärgVit
FärgVit
Vikt (kg)0,24
Höjd emballage (cm)13
Längd emballage (cm)7
Vikt emballage (kg)0,24
Bredd emballage (cm)3