Hopp til innhold
DIVERSE iPort xPRESS Fjärrkontroll

DIVERSEiPort xPRESSFjärrkontroll

Välj musik och reglera ljudstyrkan i Sonos med enkla tryckknappar. Smart lite wifi-fjärrkontroll som kan placeras var som helst. Till Apple iOS.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Läs mer:

Beskrivning

iPort xPRESS – enkel och kompakt tryckknapps-fjärrkontroll till ditt Sonos-system

xPRESS är en genial och väldigt kompakt wifi-fjärrkontroll till ditt Sonos-system. Via tryckknappar kan du välja musik och reglera ljudstyrkan i de rum du vill. Du behöver varken ha smartphone eller Sonos-appen till hands, vilket underlättar saker och ting om du till exempel behöver stoppa musiken för att telefonen ringer.

Det finns en mängd andra Sonos-fjärrkontroller på marknaden, men i stort sätt samtliga är baserade på Bluetooth-tekniken och är helt beroende av att du har en iPhone eller iPad i ditt hem. Det betyder att de här alternativa fjärrkontrollerna inte fungerar om batteriet i din iPad/iPhone tar slut, eller om enheten är utom räckvidd för Bluetooth-signalen.

xPRESS har däremot direkt wifi-kontakt med dit Sonos-system, vilket gör att du alltid har en stabil anslutning. Det inbyggda batteriet behöver laddas en till två gånger per månad beroende på hur mycket du använder fjärrkontrollen (USB-kabel medföljer).

Kan placeras var som helst
Du kan använda xPRESS i handen, men du kan även välja att montera den på väggen, till exempel precis där du kommer in i ett av dina rum. Den har en inbyggd magnet, så du kan placera den direkt på kylskåpet, på anläggningen eller på andra ställen där du kan fästa en magnet. Annars kan du använda det behändiga väggfästet som medföljer, med inbyggd magnetplatta.

xPRESS har tagits fram i ett officiellt samarbete med Sonos, så du får bästa möjliga användarvänlighet och stabilitet. Programvara och funktioner kommer att uppdateras löpande, precis som resten av ditt Sonos-system.

xPRESS finns med vit finish. Micro-USB-kabel för laddning medföljer.

OBS: Den visade dekorations-täckplattan är extratillbehör.

Här kan du se hur du använder iPort eXPRESS

 Videos om DIVERSE iPort xPRESS

Tekniska specifikationer

Bredd emballage (cm)3
FärgVit
FärgVit
Höjd emballage (cm)13
Längd emballage (cm)7
Vikt (kg)0,235
Vikt emballage (kg)0,235