Hopp til innhold

HiFi Klubben
Karlstad


Kontakt

AdressHamngatan 26, 652 25 Karlstad
E-post[email protected]
Telefon054-153071

Öppettider

 • Måndag 17. juni
  11:00 - 18:00
 • Tisdag 18. juni
  11:00 - 18:00
 • Onsdag 19. juni
  11:00 - 18:00
 • Torsdag 20. juni
  11:00 - 18:00
 • Fredag 21. juni
  Stängt
 • Lördag 22. juni
  Stängt
 • Söndag 23. juni
  Stängt

Om butiken

Välkommen till Värmlands trevligaste specialbutik för ljud & bild!

Hos oss finner du nya möjligheter att få ut mer av din musik och dina filmer, oavsett om du är nybörjare eller inbiten entusiast. Det spelar ingen roll om din budget är liten eller stor. Vi erbjuder dig skräddarsydda lösningar som passar just dina krav och behov. Oavsett om det handlar om ljud eller bild så vill vi att du skall känna att du har blevit bemött på ett ärligt och trevligt sätt.

Vi "brinner" verkligen för det vi håller på med, vi pratar mer än gärna om musik och teknik. Därför har vi också ett urval av CD, vinyl och DVD som vi tycker är intressanta! I butiken har du som kund möjlighet att testa och uppleva våra produkter i en "hemtrevlig" och lugn miljö. Givetvis så är du även välkommen att boka en demonstration efter överenskommelse.

Karlstad.jpg
Välkommen in med dina favoritplattor eller önskemål över en kopp kaffe.
Om du behöver råd eller hjälpav installation, inbyggnad eller digital/satelit-TV så löser vi även det. Vi har egna installatörer med mångårig kunskap av både stora projekt som små. Allt från planering, offertoch fysisk installation, så oavsett om det är en besvärlig custom install, dold kabeldragning eller komplett bild & ljudanläggning så klarar vi det galant! Vi har även fina möjligheter i våra 3 demorum att visa våra produktersom t.ex projektor, hemmabio och High-end. Butiken och personalen är klassifierade för B&W Diamond, Classé och Lyngdorf center.

Vi ses!

Lokala erbjudanden