Hopp til innhold

HiFi Klubben
Stockholm Sveavägen


Kontakt

AdressSveavägen 31, 111 34 Stockholm
ParkeringParkeringhus Svärdfisken, Olof Palmes gata 11. Avlastningsplatser längs med samma gata.
E-post[email protected]
Telefon08-227122

Öppettider

 • Onsdag 24. juli
  10:00 - 19:00
 • Torsdag 25. juli
  10:00 - 19:00
 • Fredag 26. juli
  10:00 - 19:00
 • Lördag 27. juli
  10:00 - 16:00
 • Söndag 28. juli
  11:00 - 15:00
 • Måndag 29. juli
  10:00 - 19:00
 • Tisdag 30. juli
  10:00 - 19:00

Om butiken

Välkomna till Stockholms mest kompletta Hifibutik. Vi har i våra rymliga lokaler på Sveavägen ett brett utbud av allt som tillhör kategorin ljud och bild. Vårt spann sträcker sig från smarta och enkla budgetalternativ till den absoluta toppklassen med produkter som ger dig den skarpaste bilden och det häftigaste ljudet. Låt vår kunniga personal ge dig en ljud och bild upplevelse utöver det vanliga!

 

Gåshudsgaranti ingår vid ett besök i vårt demorum. Härinne får du möjlighet att uppleva det bästa vi har att erbjuda med vår toppmodell 802D4 från Bowers & Wilkins tillsammans med kringutrustning i absoluta toppklass.

 

Vår High-end vägg har fått en uppgradering med de häftigaste högtalare vi har från både Dali och Bowers & Wilkins. Våra tyngsta förstärkare har vi samlat på denna vägg tillsammans med ett urval av finare skivspelare från Pro-ject.

 

På vår stora Streamingvägg har vi möjlighet att enkelt och tydligt demonstrera fördelar och skillnader i ljud samt hantering av de olika streamingalternativen Sonos, Bluesound Heos, Bang & Olufsen samt Bowers & Wilkins.

 

Vi har självklart en dedikerad vägg med minisystem och bokhyllehögtalare samt radioapparater.

 

Vill du testa hörlurar så har vi alltid de senaste modellerna i alla prisklasser uppsatta och enkelt tillgängliga för våra kunder att testa med sin egen musik.

 

Vi har samlat ett urval av de Tv-apparater som vi anser tillhör de bästa på marknaden, alla uppsatta på ett sätt som gör det enkelt för våra besökare att jämföra skillnader mellan modellerna och prisklasserna.

 

Nya trenden vägghögtalare ökar för varje år. Vi har en helt ny vägg med möjlighet att lyssna och jämföra hela vårt utbud av vägghängda högtalare i olika prisklasser. I samma rum finns även ett komplett system med Lyngdorfs hyllade högtalare, basar och förstärkare.

Vi har stora möjligheter att hjälpa till med installation och hemtransport.

Välkommen in!

 

 

 

Lokala erbjudanden