Hopp til innhold

Säg farväl till tunt ljud

SONOS
TILL DIN TV

Din TV förtjänar ett bra ljud till den fantastiska bilden. En soundbar från Sonos lyfter din TV–upplevelse till en högre nivå.

Ljudet från de små inbyggda högtalarna i dagens supertunna TV kan inte alls leva upp till den fantastiska bildkvaliteten på dagens TV. Därför har Sonos skapat en rad lösningar för bättre ljud som den smarta och prisvärda soundbar Beam. Med bara 65 cm bred passar Beam perfekt under din TV, antingen på hyllan eller monterad på väggen.

Alla Sonos TV-högtalare är lätta att ansluta till din TV, det är helt okomplicerat och du slipper extra fjärrkontroller. Det ger överraskande bra ljud när du tittar på TV och filmer, spelar musik från nätet, lyssnar på podcast och ljudböcker.

Du får tillgång till musiktjänster, kontrollera din musik & musiksystemet via Sonos–appen i din smartphone. Som toppmodern ljudprodukt är Beam också redo för röststyrning, vilket ger dig en helt ny och ännu friare upplevelse.*

Ljud som bio med surround

En Sonos soundbar ger dig alltid bättre ljud än de  inbyggda högtalarna på din TV, men det kan bli ännu bättre. Oavsett om du väljer Beam eller Sonos Arc, kan du lägga till två trådlösa bakhögtalare och få surroundljud som omsluter dig på alla sidor, precis som i biografen. För att skapa bioupplevelsen är den kompakta One eller One SL ett perfekt val.

Om du dessutom lägger till en trådlös Sonos Sub (Gen. 3) som subwoofer till de djupaste bastonerna har du faktisk byggt upp en hel hemmabio med ett absolut minimum av enheter, högtalare och kablar. Det blir inte lättare att skapa en hembio i vardagsrummet, hela systemet är så enkelt och diskret att du inte kommer att tänka på den i din vardag utan bara njuta av upplevelsen.

Sonos
soundbar

Vi gör Sonos bättre

På HiFi Klubben har vi sålt Sonos i flera år än någon annan på marknaden, och vi känner till systemet i minsta detalj. Vi ger dig de flesta alternativen och bästa råden innan du köper och vi skräddarsyr din Sonos- kombination så att den passar ditt hem och plånbok, oavsett om du letar efter en liten trådlös högtalare eller en riktig hi-fi lösning. Du får också  3 års äkta garanti, utan att det kostar dig något extra.

Kort sagt!  Vi gör Sonos bättre – kom in till oss på HiFi Klubben och upplev skillnaden!

Sonos högtalare till din TV