HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Sinox SXA4500 Y-adapter

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /st.
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Sinox SXA4500 Y-adapter

Bilder

VaruID: {{product.code}}
{{quantityModel}} st.

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

Sinox SXA4500 är en Y-adapterkabel (RCA/phono) som delar upp en linjesignal i två. Kan bl.a. användas för att ansluta en subbas eller om du behöver en extra utgång från din förstärkare. Varje ände är försedd med formgjutna, guldpläterade kontakter.

Sinox SXA4500 – Y-adapterkabel för RCA/phono
Sinox SXA4500 är en Y-adapterkabel för RCA/phono-kontakter (1x hane till 2x honor) som delar upp en linjesignal i två. Kan bl.a. användas för att ansluta en subbas eller om du behöver en extra utgång från din förstärkare.

Denna Y-adapter är lösningen om du t.ex. behöver dela upp en pre-out-signal från din förstärkare i två signaler. Behovet uppstår vanligtvis för att du bara har en utgång men vill ansluta flera komponenter (effektförstärkare, hörlursförstärkare, kassettbandspelare m.m.). Varje ände är försedd med formgjutna, guldpläterade kontakter.

OBS: Y-adaptrar bör endast användas när du vill fördela en signal till två mottagare. Y-adaptrar bör INTE användas när  du vill samla signalen från höger och vänster till en enda monosignal. Med andra ord är detta en fördelarkontakt – inte en samlingskontakt.

Specifikationer

  • Y-adapterkabel för RCA/phono-kontakter (1x hane/2x honor)
  • Längd: 0,2 meter
  • Färg: Grå

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.