Gå till innehåll

Sinox SXA4500 Y-adapter

{{product.ribbonText}} {{product.ribbonText}} {{product.ribbonOfferExpiresInfo}}

Sinox SXA4500 är en Y-adapterkabel (RCA/phono) som delar upp en linjesignal i två. Kan bl.a. användas för att ansluta en subbas eller om du behöver en extra utgång från din förstärkare. Varje ände är försedd med formgjutna, guldpläterade kontakter.

VaruID: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /st.

{{product.sellableOnWebText}}

för att köpa denna vara till medlemspris
Normalpris {{product.originalPrice}} Kan inte köpas online

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Beskrivning

Sinox SXA4500 – Y-adapterkabel för RCA/phono
Sinox SXA4500 är en Y-adapterkabel för RCA/phono-kontakter (1x hane till 2x honor) som delar upp en linjesignal i två. Kan bl.a. användas för att ansluta en subbas eller om du behöver en extra utgång från din förstärkare.

Denna Y-adapter är lösningen om du t.ex. behöver dela upp en pre-out-signal från din förstärkare i två signaler. Behovet uppstår vanligtvis för att du bara har en utgång men vill ansluta flera komponenter (effektförstärkare, hörlursförstärkare, kassettbandspelare m.m.). Varje ände är försedd med formgjutna, guldpläterade kontakter.

OBS: Y-adaptrar bör endast användas när du vill fördela en signal till två mottagare. Y-adaptrar bör INTE användas när  du vill samla signalen från höger och vänster till en enda monosignal. Med andra ord är detta en fördelarkontakt – inte en samlingskontakt.

Specifikationer

  • Y-adapterkabel för RCA/phono-kontakter (1x hane/2x honor)
  • Längd: 0,2 meter
  • Färg: Grå

Boka en demo

På HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan till och med boka tid för en personlig demonstration. Då blir det lättare för dig att välja rätt.

Vi använder småkakor (cookies), så att du kan använda vår webbutik. Vi använder dem också för att få fram hur våra hemsidor används, så vi hela tiden kan göra dem bättre, självklart medan vi lyssnar på vår favoritmusik. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer om cookies här