Hopp til innhold

Jobba på HiFi Klubben

HiFi Klubbens medarbetare är en lojal skara människor som ofta stannar hos oss i många år. Av och till behöver vi dock nya förmågor, och om du tror att det kan vara något för dig så hittar du lediga jobb på vår karriärsida.

Lediga jobb

GÅ TILL VÅR KARRIÄRSIDA FÖR LÄSA MER

Jobba på HiFi Klubben
– entusiasm, kompetens och gemenskap.

Som anställd på HiFi Klubben ingår du i ett väl sammansvetsat team där entusiasm och gemenskap står högt i kurs. Som säljare ska du vara uppriktigt intresserad av våra produkter, men du behöver absolut inte vara någon hifi-nörd. Vi lär dig det du behöver kunna – och du kommer att ha väldigt kul längs vägen.

Det viktigaste är att du kan förmedla din kunskap och entusiasm till helt vanliga kunder som behöver vägledning. Du tacklar utmaningar med ett leende – även när pressen är stor – och är redo att bygga vidare på våra stolta traditioner av att ha marknadens bästa kundservice.

Bra ljud är inte bara
en killgrej

Det är ett gammalt faktum att vi befinner oss i en mansdominerad bransch, men det vill vi väldigt gärna hjälpa till att ändra på. Vi tittar inte på om du är kille eller tjej, men däremot på om du har en energi, ett intresse och en personlighet som kan vara en tillgång för vårt företag. Om du har det kan vi i gengäld erbjuda dig en riktigt bra arbetsplats där du får gott om möjligheter att utvecklas på både det personliga och det yrkesmässiga planet i hifi- och TV-branschens bästa och mest seriösa butikskedja.

Du kan alltid söka
jobb på HiFi Klubben

Även om du inte hittar ditt drömjobb på vår karriärsida just nu får du gärna skicka en spontan ansökan.

Personuppgifter

När du lämnar uppgifter om dig själv till HiFi Klubben i samband med en jobbansökan använder vi dem för att utvärdera om vi har en relevant anställning till dig. Om vi inte kan erbjuda dig en anställning på studs sparar vi gärna dina uppgifter i upp till 6 månader om du verkar intressant för oss. Men ange i din ansökan om du inte vill att vi sparar dina uppgifter. I enlighet med Personuppgiftslagen har du alltid rätt att avsäga dig registrering hos HiFi Klubben AB. Du har också rätt att få veta vilken information vi har registrerat om dig. Om du har några frågor kring lagrade personuppgifter ber vi dig kontakta HiFi Klubben AB via e-post på adressen [email protected]

Integritetspolicy Rekrytering

Spontan ansökan

Du kan alltid söka jobb hos HiFi Klubben
Spontan ansökan