Hopp til innhold

HiFi Klubben + Klarna = Smooth

Betalningssätt

Klarna Faktura - Handla nu - betala efter leverans!

När du betalar via Klarna faktura handlar du tryggt och enkelt. Du behöver aldrig uppge dina kortuppgifter, och betalar alltid efter att du fått hem dina varor.

  • Få alltid hem varan innan du betalar
  • Betalningstid - alltid minst 14 dagar
  • Full översikt via Klarnas app
  • Snabb betalning, du behöver aldrig lämna dina kortuppgifter
  • Sätt betalningen på paus vid returer eller reklamationer
  • Ladda ner dina fakturor från klarna.se eller betala direkt i appen

Betalningsvillkor

Kredittiden för detta köp är 14 dagar från fakturadatum. Fakturan skickas i samband med leveransen. I enlighet med avtalet med e­-butiken debiteras en fakturaavgift på 0 kr.

Om betalning uteblir tillkommer en påminnelseavgift på 60,00 kr, samt en dröjsmålsränta på 24,00 % plus gällande referensränta. Sker ingen betalning därefter kan fordran därefter komma att överlämnas för inkassohantering där ytterligare inkassokostnader kan tillkomma.

För att enkelt ladda ner din faktura eller ända förfallodatum etc. gå in på My Klarna

Kreditprövning

Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Du får då en kopia på kreditupplysningen per post.

Omvandling av faktura till flexibel delbetalning

När du har fått hem din faktura kan du, i stället för att betala hela fakturan på en gång, kan du välja att betala in ett lägre belopp och på så sätt göra om din faktura till en flexibel delbetalning. Det innebär att du betalar i din egen takt med minst 50 kr per månad. Den effektiva räntan vid ett köp på 10 000 kr, 29 kr i månatlig administrativ avgift, 19,90% i rörlig ränta och betalning över 12 månader är 29,22%. Varje delbetalning blir då 955 kr per månad och din totalkostnad blir 11 458 kr.

För omvandling av din faktura till en flexibel delbetalning gäller följande allmänna villkor. Här hittar du även information om Standardiserad europeisk konsumentkreditinformation.

Personuppgiftshantering

Personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning. Klarna behandlar personuppgifter främst i syfte att utföra identifikation, kundanalys, kreditkontroll, marknadsföring och affärsutveckling. Personnummer används som kundnummer i kundhanteringssyfte. Se Klarnas dataskyddspolicy för en närmare beskrivning av Klarnas personuppgiftsbehandling.

Genom att använda Klarna Faktura godkänner du vår användning av dina personuppgifter i enlighet med Klarnas dataskyddspolicy, inklusive överföring till särskilt utvalda partners eller till stat utanför EU/EES-­-området.

Gäller ej för alla varor och tjänster, t ex. flygresor, evenemang och specialtillverkade varor.

Har du några ytterligare frågor eller funderingar, är du välkommen att ringa Klarna på 08- 120 120 10
Mån-Tors: 08.30 – 20.00
Fredagar: 08.30-17.00
Helger: 10.00 – 17.00