Hopp til innhold

Live Louder
VESTLYD

Vestlyd är ett nytt danskt högtalarmärke som lanseras under sloganen ”Live Louder”. Deras powermonitorer är framtagna för att blåsa omkull dig med bas, öppenhet och dynamik. Live Louder!

Titta på videon
Vestlyd
En konsert i ditt eget vardagsrum

Vestlyd handlar om att ta musiken på allvar. Att vara på plats, känna musiken i kroppen och låta gåshuden breda ut sig. Den upplevelsen vill vi gärna dela med dig.

”The best moments in life are the loudest.” Så säger danska Vestlyd – en stöt rakt i magen på alla de små batteridrivna Bluetooth-högtalare som står i nästintill varje hem idag. Små högtalare som duger till en podcast men som är en stor besvikelse när Phil Collins går loss på trummorna tre och en halv minut in i ”In The Air Tonight”.

12 tums / 15 tums
Vestlyd

En powermonitor
– vad är det?

Vestlyd är en hyllning till klassiska monitorhögtalare där dynamik, ljudtryck och live-känsla betyder mer än design. Men Vestlyd är betydligt mer förlåtande och underhållande än en renodlad studiomonitor. Och jämfört med gängse ”powerhögtalare” spelar Vestlyd mycket mer stramt, musikaliskt och detaljerat. Du får faktiskt en stor del av det bästa från bägge världar, och därför kallar Vestlyd själva sina högtalare för ”powermonitorer”!

Varför ska vi musikälskare kompromissa och nöja oss med något som ”duger” – så länge du inte spelar högt?
Henrik Reinholdtsen, VD på Nordic Hi-Fi

Vestlyd
– tillbaka till rötterna

Se när Andreas berättar om de nya Vestlyd-högtalarna. Det blir en resa tillbaka till autentiska ljudupplevelser där bas, dynamik och öppenhet betyder mer än kompakt design. Här kan du höra och känna musiken med hela kroppen – du är skyldig dig själv att provlyssna!

Mata dina
Vestlyd
med watt

Vestlyd-högtalare behöver inte nödvändigtvis ett kraftpaket till förstärkare för att spela högt men allt blir mycket roligare när du har en handfull solida watt i reserv till de stora urladdningarna. Här kan du se några välspelande kombinationer som kommer att göra din musiklyssning till en fest.

Vestlyd kommer att ge eko i hela högtalarbranschen och vi är själva helt lyriska. Det här måste helt enkelt upplevas
Christoffer Arensbach, VD på HiFi Klubben

Varför dessa
högtalare
kommer att få dig att häpna

Vad är det som gör Vestlyd till något utöver det vanliga? Henrik Reinholdtsen är VD på Nordic Hi-Fi och har varit med om att ta fram och utveckla de här grymma högtalarna. Här honom berätta historien här.
Läs mer

LYSSNA
INNAN DU HANDLAR

Vi kan prata oavbrutet om hur häftigt det känns när en favoritlåt pumpar fram ur ett par Vestlyd-högtalare och du helt enkelt inte kan stå still. Men det är mycket bättre att du får höra magin med dina egna två öron. Kom in på HiFi Klubben och låt oss ge dig en ordentlig upplevelse!
Hitta din butik här