Hopp til innhold
Videoprojektor

Optoma HD35UST

17 990:-st.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Unik projektor som ger dig en bild på ända upp till 100 tum även om du ställer den på en hylla nära väggen. Möjligheterna är oändliga!

Läs mer:

Beskrivning

Optoma HD35UST – DLP-projektor med stor bild på ultrakort avstånd och mängder av nya möjligheter

 • Ger en bild på ända upp till 100 tum vid hyllplacering nära vägg
 • Behöver inte installeras permanent
 • Många anslutningsmöjligheter
 • Elegant och relativt kompakt design
 • Lång livslängd på lampan (upp till 6 500 timmar i Eco Mode)
HD35UST är en unik Full-HD DLP-projektor för dig som vill ha väldigt stor bild, men inte vill inreda hela vardagsrummet till en hemmabio med kablar och installationer kors och tvärs. Med sin ultravidvinkel-optik kan HD35UST nämligen ge en bild på 80–100 tum även om den står placerad på en hylla ända in mot väggen.

Du behöver inte något takfäste och långa kablar, och ljusstyrkan är tillräcklig för att du snabbt kan använda projektorn även om vardagsrummet inte är 100 procent mörklagt (även om detta naturligtvis är det optimala). Det här gör den till ett elegant och väldigt spännande komplement till TV:n. Du kan till exempel använda TV:n till vardagstittandet, och sedan starta projektorn när du vill ha stora upplevelser som film, sport, konserter och serier.

Ett otal möjligheter för film, spel och TV
Med en HD-spelkonsol (t.ex. Xbox eller PS4) kan du spela i riktigt stort format som ger dig en helt annan upplevelse. Du kan också streama Netflix eller spela Blu-ray-film från konsolen. TV-programmen får du från en TV-box, via streaming (t.ex. Apple TV, Chromecast) eller från en Blu-ray-inspelare med inbyggd TV-mottagare. Med Apple TV eller Chromecast kan du till och med streama videor och bilder direkt från din smartphone eller surfplatta – trådlöst! Och det här är bara några av alla möjligheter.

Det sista är ljudet, och här kan du själv välja fritt. Det allra bästa är så klart en äkta surroundlösning, men du kan också komma långt med ett par aktiva stereohögtalare eller en bra soundbar-högtalare. Då har du verkligen bäddat för en bild- och ljudupplevelse som sopar mattan med TV:n HD35UST är för övrigt utrustad med en inbyggd högtalare, men den är bara avsedd som nödlösning om du till exempel tar med dig projektorn hemifrån.

Optoma HD35UST finns i vit finish. 3D-glasögon och ev. takfäste köps separat.

HD35UST – en helt unik projektor
HD35UST är en specialprodukt som ger unika möjligheter för användning och placering. Det betyder dock också att det är vissa saker du ska vara uppmärksam på. Till exempel är ljusspridningen inte lika jämn som hos en traditionell projektor. Det betyder i praktiken att bilden blir en aning mörkare i hörnen av bilden. I de allra flesta fall har det här ingen betydelse, men om det är viktigt för dig att ha en helt likartad bild bör du fundera på att skaffa en traditionell projektor.

I och med den nära placeringen mot väggen, träffar ljuset också ytan i en väldigt snäv vinkel. I vissa fall kan det här ge färgfel, särskilt om väggen inte är helt jämn. Om du inte kan göra väggen helt jämn och vit är det värt att ta med en bra projektorduk i beräkningen. Då får du i gengäld all den bildkvalitet som går att krama ur HD35UST.

Om du av inredningsmässiga skäl inte vill ha en traditionell projektor hängande mitt i taket så kan du även montera HD35UST i taket nära väggen. Då ska du dock använda ett fäste som du får köpa till separat. Tänk på att HD35UST varken har zoom eller bildförskjutningsfunktion. Därför är det väldigt viktigt att både monteringsplats och fäste passar exakt för de förhållanden som gäller i ditt vardagsrum. Fråga i butiken så hjälper vi dig.

Lampgaranti på HiFi Klubben
Projektorlampor ingår i HiFi Klubbens standardgaranti såväl som den förlängda medlemsgarantin. Garantin gäller dock endast upp till den uppskattade livstid i timmar som tillverkaren anger i sina specifikationer.

Vår
Expertbedömning

Fördelar

 • Ger en bild på ända upp till 100 tum vid placering nära vägg
 • Behöver inte installeras permanent
 • Många anslutningsmöjligheter
 • Ljudnivå på endast 26 dB i Eco Mode
 • Elegant och relativt kompakt design
 • Inbyggd högtalare
 • Lång livslängd på lampan (upp till 6 500 timmar i Eco Mode)
 • Kan också monteras i tak (fäste köps separat)

Begränsningar

 • Traditionella projektorer har en jämnare ljusfördelning
 • Behöver stå på en väldigt jämn yta för att ge optimal bild
 • Ingen zoom eller Lens Shift

Tillbehör till Optoma HD35UST

Forest
AudioQuest Forest
HDMI-kabel
4 004,61 kr / St.

Tekniska specifikationer

Upplösning - ProjektorFull HD

Rekommenderade produkter