Hopp til innhold
Samsung
QLED-TV

Samsung QE32Q50A

3 990:-st.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

32-tums Full-HD QLED-TV med Micro Dimming Pro, elegant design och allt som behövs till ett otroligt bra pris.

Läs mer:

Beskrivning

Samsung QE32Q50A – 32-tums QLED-TV med Full-HD och elegant design.

 • Full-HD QLED
 • Auto Game Mode (ALLM)
 • Inbyggda mottagare för både antenn-, kabel - och satellit-TV
 • Eco Smart Control-fjärrkontroll med inbyggd mikrofon för röststyrning

Samsung QE32Q50A är en högkvalitativ 32-tums Full-HD QLED-TV med allt som behövs för en grym TV-upplevelse. Bildkvaliteten är en fröjd för ögat och Auto Game Mode gör det extra smidigt att spela på din PlayStation eller Xbox utan fördröjning eller bild som hackar.

Via eARC kan du överföra okomprimerat surroundljud, inklusive Dolby Atmos, via HDMI-kabeln. Den kan till exempel gå till en matchande soundbar som är gjord för att återge höjdinformation i Atmos-ljudet. Det ger dig en rad nya möjligheter att få läckert ljud på din TV.

Du får också möjlighet att röststyra TV:n via fjärrkontrollens mikrofon eller en separat smarthögtalare (Google-assistenten). Stöd för röststyrning på ditt lokala språk beror på vad tjänsten i fråga erbjuder.

Samsung QE32Q50A finns i svart utförande. Bluetooth-baserad Eco Smart Control med solceller och laddning via USB medföljer. Traditionell IR-fjärrstyrning med tryckknappar – till exempel som komplement – kan köpas till separat (TM1240A).

Obs: HiFi Klubben rekommenderar dock att du kopplar in en soundbar, ett par aktiva högtalare eller en separat stereo eller hemmabio så att ljudet håller samma höga klass som bilden. 

Auto Game Mode – gaming på storskärm som måste upplevas

Har du en spelkonsol eller PC kopplad direkt till TV:n via HDMI optimerar Auto Game Mode din spelupplevelse. Då skickas bildsignalen förbi flera av TV:ns inbyggda processorer och du får en blixtsnabb och mjuk respons precis som på en datorskärm.

Se världens bästa filmer och serier med streaming

Som ägare av QE32Q50A har du smidig tillgång till video-streamingtjänster som t.ex. Netflix. Med ett abonnemang får du tillgång till nästan obegränsade mängder filmer och TV-serier över nätet, och både ljud och bild är i toppkvalitet samtidigt som utbudet av filmer och serier i äkta UHD/HDR-kvalitet snabbt blir allt större.

Knivskarp digital bildkvalitet via antenn, kabel-TV och satellit

QE32Q50A har inbyggda DVB-T2-, DVB-C- och DVB-S2-mottagare för knivskarp och störningsfri digital-TV (inkl. HDTV) via både antenn, kabel-TV och parabol/satellit (Canal Digital). Det här gör att du inte behöver någon separat digitalbox och en extra fjärrkontroll när du ska njuta av suverän digital bildkvalitet. 

Vår
Expertbedömning

Fördelar

 • Full-HD QLED
 • Micro Dimming Pro
 • Auto Game Mode (ALLM)
 • Inbyggda mottagare för både antenn-, kabel - och satellit-TV
 • Eco Smart Control-fjärrkontroll med inbyggd mikrofon för röststyrning

Begränsningar

 • Endast standard Full-HD-upplösning (1920 x 1080)
 • Inget Ambient Mode
 • Endast grundläggande gaming-funktioner
 • Passar inte till Samsungs Slim Fit-väggfäst

Tillbehör till Samsung QE32Q50A

Tekniska specifikationer

UpplösningFull HD
Skärmstorlek32 tums
Game modeJa
Full / edge backlightEdge Backlight

Rekommenderade produkter