Hopp til innhold
Sony
LED-TV

Sony KD-32W800

4 490:-st.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

32-tums LED-TV med fin bildkvalitet, kompakt design och inspelning via USB. En bra och prisvänlig TV-lösning för mindre rum.

Läs mer:

Beskrivning

Sony KD-32W800 – 32-tums kompakt och prisvänlig LED-TV för högkvalitativa TV-upplevelser i mindre rum

 • Triluminos Pro Direct LED med Frame Dimming
 • Bravia Engine-processor
 • Förberedd för röststyrning (Google-assistenten)
 • Android TV med Chromecast built-in
 • USB-inspelningsfunktion

Sony KD-32W800 är en kompakt och prisvänlig 32-tums LED-TV med fin bildkvalitet från Sonys unika Triluminos Pro LED-panel. En fin lösning för mindre rum där du vill ha en bra TV-upplevelse utan att det kostar mer än nödvändigt. Du kan styra TV:n med rösten via Google-assistenten och den inbyggda mikrofonen i fjärrkontrollen (eller en separat smarthögtalare).

Smarta möjligheter med Android TV

Sony KD-32W800 har Android TV inbyggt, vilket ger dig en uppsjö av spännande Smart TV-funktioner, som till exempel Netflix och YouTube. Med inspelningsfunktion via USB kan du också själv bestämma när du vill se dina favoritprogram från traditionella TV-kanaler.

Sony KD-32W800 finns i svart finish.

Obs: HiFi Klubben rekommenderar alltid att du kopplar in en soundbar, ett par aktiva högtalare eller en separat stereo- eller hemmabioanläggning till din TV. Då kan ljudet leva upp till den snygga bildkvaliteten när du till exempel ser på film.

Android TV med Chromecast built-in – en oändlig värld av streaming

Chromecast är en genial funktion som följer med Android Smart TV-plattformen. Med Chromecast inbyggd i TV:n kan du via din smartphone eller surfplatta streama ljud och bild från det otal online-tjänster som redan stödjer funktionen. Det här inkluderar bl.a. Netflix, HBO, YouTube och många, många fler. Du väljer bara din TV som mediaspelare från din mobila app – så visas det på TV-skärmen medan du styr allt från t.ex. din surfplatta (både Android och iOS).

Med Chromecast fungerar din smartphone/surfplatta som fjärrkontroll istället för som mediaspelare, precis som t.ex. Spotify Connect. Själva uppspelningen av mediematerialet sker direkt från TV:n via ditt nätverk. Det ger dig mycket bättre batteritid, och om du t.ex. har sett en halv film på Netflix på väg hem på tåget, kan du pausa den och sedan fortsätta titta på TV:n så snart du kommer innanför dörren där hemma.

Game Mode – gaming på storskärm som måste upplevas

Har du en spelkonsol eller PC kopplad direkt till TV:n via HDMI kan du optimera din spelupplevelse ytterligare genom att välja Game Mode i menyn. Då skickas bildsignalen förbi flera av TV:ns inbyggda processorer och du får en blixtsnabb och mjuk respons precis som på en datorskärm. Den här inställningen behöver du bara göra en gång för den aktuella ingången.

Se världens bästa filmer och serier med streaming

Som ägare av KD-32W800 har du smidig tillgång till video-streamingtjänster som t.ex. Netflix. Med ett abonnemang får du tillgång till nästan obegränsade mängder film och TV-serier över nätet, och både ljud och bild är i toppkvalitet.

Inspelning via USB – titta på TV när det passar dig

Med KD-32W800 kan du spela in direktsända TV-program om du vill se dem senare. Allt som krävs är att du lägger några hundralappar på en mobil USB-hårddisk som du enkelt kan dölja utom synhåll. När du väl har anslutit den kan du praktiskt taget glömma att den finns. Inspelningsfunktionen ger dig en otrolig frihet i vardagen eftersom du inte tvunget måste sitta redo i TV-soffan när programmet börjar. Du kan till och med programmera veckans program på ett ögonblick via den elektroniska programguiden (EPG).

Knivskarp digital bildkvalitet via antenn, kabel-TV och satellit

KD-32W800 har inbyggda DVB-T2-, DVB-C- och DVB-S2-mottagare för knivskarp och störningsfri digital-TV (inkl. HDTV) via både antenn, kabel-TV och parabol/satellit (Canal Digital). Det här gör att du inte behöver någon separat digitalbox och en extra fjärrkontroll när du ska njuta av suverän digital bildkvalitet. 

Sony KD-32W800 LED-TV

Vår
Expertbedömning

Fördelar

 • Triluminos Pro Direct LED med Frame Dimming
 • Bravia Engine-processor
 • Android TV med Chromecast built-in
 • Förberedd för röststyrning via mikrofon i fjärrkontrollen (Google-assistenten)
 • USB-inspelningsfunktion

Begränsningar

 • Endast vanlig HD-upplösning (1366 x 768)
 • Ingen HDMI 2.1/HDMI-CEC/Dolby Vision
 • Endast grundläggande Game Mode
 • Ingen SideView
 • Inte lika tunn design som på en del alternativ
 • Ingen timeshift-/pausfunktion

Tillbehör till Sony KD-32W800

Tekniska specifikationer

UpplösningHD Ready
Skärmstorlek32 tums
Game modeJa
Full / edge backlightFull Backlight

Rekommenderade produkter

Argon Audio FENRIS A5 Kompakthögtalare - Aktiv
Argon Audio FENRIS A5
Kompakthögtalare - Aktiv
4 998:- / Set
41