Hopp til innhold

SonyKD55A87OLED-TV

Exklusiv 55-tums 4K OLED-TV med fantastisk bildkvalitet, härlig design i metall och unikt integrerat ljudsystem. Förberedd för Google röststyrning.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Läs mer:

Beskrivning

Sony KD-55A87 – 55-tums 4K OLED-TV med exklusiv design i metall, fantastisk bildkvalitet och unikt högtalarsystem

KD-55A87 är en exklusiv 4K OLED-TV som tar dig väldigt nära den absoluta eliten inom TV utan att priset sticker till väders. Sony har tagit en förstklassig OLED-bildpanel och kombinerat den med sin egen fantastiska 4K X1 Ultimate-bildprocessor. I kombination med OLED-panelens perfekta återgivning av svart ger det en helt suverän bildkvalitet med kristallklara färger och knivskarpa detaljer.

Det härliga designen i metall är perfekt för väggmontering (fäste köps separat). Härutöver får du Sonys unika Acoustic Surface Audio-ljudsystem, där två Actuator-enheter sitter monterade i en smal panel på skärmens baksida och får hela skärmen att fungera som en högtalare – i stereo! De djupare tonerna ombesörjer två extra, inbyggda bashögtalare.

Du kan styra TV:n med rösten via Google-assistenten och inbyggd mikrofon i både skärm och fjärrkontroll. Android TV och Chromecast built-in ger dig en hel rad nya spännande Smart TV-funktioner, och med dubbla TV-mottagare och inspelningsfunktion via USB bestämmer du själv när du vill se dina favoritprogram.

Sony KD-55A87 levereras med svart metallfinish. Premium-fjärrkontroll i metallutförande med knappar belysta underifrån medföljer.

Obs! Det inbyggda högtalarsystemet räcker för nyheter och liknande. HiFi Klubben rekommenderar dock fortfarande att du kopplar in en soundbar, ett par aktiva högtalare eller en separat stereo- eller hemmabioanläggning. Då kan ljudet leva upp till den snygga ljudkvaliteten när du till exempel ser på film.

Höjdpunkter

  • Triluminos 4K OLED-panel med X1 Ultimate-bildbehandling
  • Ljudsystemet Acoustic Surface Audio integrerat
  • Exklusiv metallfinish, även på fjärrkontrollen (upplyst underifrån)
  • Inbyggd mikrofon för röststyrning (Google-assistenten)
  • Inspelningsfunktion via USB, samt dubbla TV-mottagare

Tekniska specifikationer

Höjd med fot (cm)73,9
StreamingtjänsterNetflix, HBO
TeknologierAlexa, Google Assistant

Tillbehör till Sony KD55A87

Rekommenderade produkter