Hopp til innhold
Stereoanläggning

Steinway Lyngdorf O-Series

374 703:-system
Kristallklara musikupplevelser och finish i absoluta världsklassen. En anläggning med unika kvaliteter för de allra flesta krävande musikälskare.

Läs mer:

Beskrivning

Steinway Lyngdorf Model O System – kompromisslös musikanläggning för kompromisslösa musikälskare

  • Suveränt klar, detaljerad och tredimensionell ljudbild
  • Enastående finish i högglanspolerad svart pianolack
  • Digital signalbehandling och förstärkarteknik i state-of-the-art-klass
  • Överlägset ’headroom’ med 2 x 400 watt
  • Inbyggd RoomPerfect-rumskorrektion för optimal anpassning i varje lyssningsrum

Model O-systemet från Steinway Lyngdorf är ett stereosystem i absoluta lyxklassen. Här får du samma unika ljudupplevelse som från deras stora och påkostade toppsystem, men i en mer kompakt och enklare utgåva. Musiken flyter kristallklart och dynamiskt från de två eleganta golvhögtalarna, och musikerna uppenbarar sig framför dig som om de spelade i ditt eget vardagsrum. Det här är ljudkvalitet på en nivå där bara dina egna öron kan berätta hur det verkligen ligger till.

Dina ögon och dina sinnen kommer i gengäld att berätta mycket mer om den helt otroliga omsorg som ligger bakom den makalösa högglanslacken Ebony Black. Den har tagits fram på samma sätt och med samma extrema kvalitetskontroll som tillämpas på de legendariska konsertflyglar Steinway & Sons tillverkar.

Kristallklart ljud i varje rum

Lyngdorfs unika RoomPerfect-system anpassar ljudet för just ditt hem så att du kan få en fullständigt naturtrogen musikåtergivning utan att behöva inreda ditt vardagsrum som en inspelningsstudio. Resonans och förvrängning av ljudet elimineras otroligt effektivt, så att bara rena ljudet återstår – så dynamiskt och detaljerat som artisten tänkte sig det vid inspelningen. Det här är ännu en funktion som hjälper till att skilja Steinway Lyngdorf från allt annat på marknaden.

Model O-systemet består av två Model O-golvhögtalare, en Model SP-1-processor och ett A1-effektsteg som levererar massiva 2 x 400 watt. Varje högtalare är bestyckad med ett specialdesignat blixtsnabbt 6-tums bas-/mellanregister, som kompletteras med ett 8-tums slavelement för den djupa oktaven. Den exklusiva Air Motion Transformer-diskanten bidrar till att säkerställa en oöverträffad detaljrikedom och rymd i ljudbilden.

Steinway Lyngdorf Model O-systemet finns med finish i högglanspolerad svart pianolack. Andra utföranden och konfigurationer kan levereras på beställning mot en merkostnad. Kontakta HiFi Klubben för köp och mer information.

Systemet innehåller: