Hopp til innhold

Bluesound

41 produkter
41 produkter

  Bluesound

  Bluesound är multiroom-hifi-systemet med extra finesser som gör skillnad. Du får suverän ljudkvalitet och smarta anslutningar, t.ex. för stort TV-ljud i stereo som du styr från TV:ns fjärrkontroll. För entusiasten finns mängder av audiofila finesser, inkl. möjligheten att streama Hi-Res Audio via TIDAL.

  Få såveränt ljud i hela huset - flexibelt och fulländat

  Med Bluesound får du en annorlunda totalupplevelse än du kanske är van vid från trådlösa Bluetooth-högtalare. Dessutom mister du inte ström på din smartphone liksom den efterlängtade refrängen i låten inte avbryts av ett SMS eller samtal.

  Bluesound multiroom-systemet ger dig, kort sagt, en fantastisk flexibilitet så att alla i familjen kan lyssna på deras favoritlåtar när de vill. Musiken kan styras separat i alla husets rum. Du kan alltså sätta på din favoritmusik när du lagar mat, medan barnen lyssnar på deras favoriter i ett annat rum. 

  Bluesound har utvecklats av hifi-producenten NAD, vilket betyder att du bl.a. hittar systemet inbyggt i en rad NAD stereoförstärkare och surround-receivers.

  Flexibiliteten skiner också igenom i de många olika kombinationsmöjligheterna som finns. Du kan använda Bluesound till allt ifrån dyra high end-anläggningar i vardagsrummet, till mer prisvänliga trådlösa högtalare på t.ex. badrummet eller terrassen. Allt spelar perfekt tillsammans, så att du kan få uppfyllt dina musikbehov oavsett var i huset du befinner dig.

  Trådlösa högtalare med Bluesound

  Trådlösa högtalare kan användas i både stora som små rum, och det är en enkel lösning om du vill ha bra ljud utan att behöva tänka på kablar och montering.

  Välj t.ex. en av de populära PULSE-högtalarna som finns i bl.a. FLEX 2i och Mini-modellerna, som var och en kan spela upp såväl större som mindre rum. Dessutom kan du med fördel välja en trådlös högtalare med en batterimodul, så att du kan spela trådlös musik på terrassen utan att bekymra dig om att batteriet på högtalaren tar slut mitt i festligheterna.

  Om du vill bygga ut upplevelsen, men fortfarande hålla dig till trådlösa högtalare, kan du välja två likadana Bluesound-högtalare som placeras till att spela höger resp. vänster kanal i stereo. Det ger dig en mer komplett och realistisk ljudbild än med enbart en högtalare, och det är därför ett bra alternativ om du inte vill ha ett system med en separat anläggning.

  Använd Bluesound i anläggningen

  Oavsett vilket märke och vilken producent det är tal om, kan det inte undgås att du uppnår bäst resultat med en riktig anläggning tillsammans med riktiga hifi-högtalare. Det ger helt enkelt bäst musik- och ljudupplevelser.

  Som tidigare nämnt, är det NAD som ligger bakom Bluesound, så om du väljer en av deras receivers eller förstärkare har du kanske redan inbyggd Bluesound. 

  Har du en bra anläggning som inte ska bytas ut, men endast uppgraderas till bättre ljud, kan du t.ex. ansluta NODE 2i musikstreamer som ger dig trådlös musik i hifi-kvalitet utan att du behöver byta ut din nuvarande anläggning.

  Den kompakta musikanläggningen POWERNODE 2i är också populär. Den ger dig superbra ljud med få kablar, du ansluter bara ett par äkta hifi-högtalare och därefter kan du njuta av ljudet som strömmar ut.

  Bra ljud från din TV 

  Bluesound erbjuder naturligtvis också bra ljud till din TV. Deras PULSE soundbar 2i är en av de mest välspelande soundbarer på marknaden, och bidrar med en extra nivå till ljudupplevelsen oavsett om du tittar på film, serier, sport eller något annat.

  Soundbaren har en HDMI-anslutning så att du enkelt kan ansluta din TV via en HDMI-kabel. Du kan bygga vidare på denna lösning som du själv önskar - t.ex. med en subwoofer och ett par trådlösa surround-bakhögtalare för ett ännu mer fulländat ljud.

  Oavsett vilken lösning du väljer, kan Bluesound styras direkt från din vanliga fjärrkontroll så att du slipper besväret med en massa olika apparater som ska startas, utan istället kan använda din TV som hittills - bara med bättre ljud!

  Få igång Bluesound med få klick

  Det är superenkelt att få igång Bluesound. Har du en smartphone, ett trådlöst hemmanätverk (wifi) och en musikstreamingtjänst (t.ex. Spotify eller Apple Music), är du nästan redan i mål med din uppsättning. Du ska bara ladda ner den smarta Bluesound-app'en och sedan kan du välja din musik, radio o.s.v. direkt i Bluesound-app'en - enkelt och supersmart!

  När man har laddat ner Bluesound-app'en till sin smartphone, kan hela familjen enkelt styra samtliga högtalare i huset. Oavsett om du ska streama musik, radio eller något annat, gör du det direkt i app'en från Bluesound så att du snabbt och obesvärat kan skifta mellan de olika.

  Bluesound-systemet har gjort det ännu lättare att få bra ljud i hela huset, och som hela familjen kan få glädje av. Du behöver nödvändigtvis inte investera hela sparkontot på anläggning, högtalare o.s.v. innan du kan komma igång med Bluesound. Allt du behöver är en enstaka trådlös högtalare, och så är du igång. När tiden och ekonomin är redo, kan du bygga ut ditt Bluesound-system så att du t.ex. kan få surround-ljud i vardagsrummet eller inbyggda högtalare i köket.

  Kom in på HiFi Klubben och hör närmare om dina möjligheter

  Leker du med tanken om ett multiroom-system i ditt hem men är osäker på var du ska börja, är det alltid en god idé att ta vägen förbi din lokala HiFi Klubben-butik. Vi kan berätta om Bluesounds många möjligheter och ge dig konkret vägledning till vad som skulle fungera i ditt hem.

  Vi utgår ifrån dina behov så att vi tillsammans kan hitta det system som lever upp till dina förväntningar - både i förhållande till innehåll, kvalitet och pris. Inga frågor är för små eller för stora, och vi hjälper gärna till med allt ifrån val av högtalare till nedladdning av app'en om det är det du behöver, så kom in och låt oss hjälpa dig med att hitta det perfekta Bluesound-systemet för dig.