Hopp til innhold
Ubiquiti
Router

Ubiquiti AmpliFi HD Mesh

1 790:-st.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Få fullt utbyte av ditt nätverk när du strömmar musik och film. Smidig och intuitiv router med blixtsnabb signal. Kan utökas med meshpoint-antenner.

Läs mer:

Beskrivning

Ubiquiti AmpliFi HD Mesh Router – trådlös router med användarvänlig installation och blixtsnabb signal

AmpliFi HD Mesh Router ger dig ett snabbt nätverk och stor räckvidd. Den tillhörande appen tar dig smidigt genom installationen och ger dig massor av möjligheter att ställa in ditt nätverk. På den tydliga LCD-displayen kan du se hur routern presterar.

Låt routern stå framme
En router är i regel en förskräcklig antenn-försedd skapelse som du helst vill gömma undan längst upp på kylskåpet eller under en hylla. Med AmpliFi HD får du däremot en enkel och stilren router som utan problem kan stå framme. Den har till och med touch-display som kan visa överförings- och hämtningshastighet – eller tid om du föredrar det.

Väldigt smidig AmpliFi WiFi-app
Du sköter AmpliFi HD Mesh Router via den användarvänliga appen AmpliFi WiFi. Appen hjälper dig att konfigurera nätverket steg för steg och hålla ett öga på nätverksprestanda och antalet användare. AmpliFi WiFi-appen ger dig också smidigt en god överblick över mer avancerade inställningar, som prioritering av nätverksprestanda. På så sätt kan du till exempel ge dina streaming-enheter eller spelkonsoler högsta prioritet i nätverket om belastningen är hög.

Du kan när som helst utöka router-signalen med AmpliFi HD Meshpoint-antenner (extra tillbehör) så att du får ännu bättre täckning och blixtsnabb signal ut i hemmets alla hörn. Du kan koppla antennerna direkt till en stickkontakt och sköta konfigureringen via AmpliFi WiFi-appen – sen har du snart bättre nätverkstäckning i ditt hem.

AmpliFi HD Mesh Router finns med vit finish. Meshpoint-antenner finns som extra tillbehör.

Tillbehör till Ubiquiti AmpliFi HD Mesh

Tekniska specifikationer

FärgVit
FärgVit
Vikt (kg)1,25
Höjd emballage (cm)19
Längd emballage (cm)16
Vikt emballage (kg)1,25
Bredd emballage (cm)16