Hopp til innhold
1 590:-Set

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Unika trådlösa in-ear-hörlurar från adidas med smart skosnöre-design, bra ljud och en imponerande batteritid på upp till 16 timmar.

Läs mer:

Beskrivning

adidas FWD-01 – trådlösa in-ear-hörlurar med unik skosnöre-design som passar träning och löpning

FWD-01 är trådlösa in-ear-hörlurar för träning och löpning med tuff design från adidas. Bra ljud, skön komfort och upp till 16 timmars speltid. Här får du ett par hörlurar som passar perfekt till träning och löpning och har en unik design.

FWD-01 har en snygg design med den ikoniska adidas-loggan på sidorna, och kabeln mellan snäckorna känns som ett skosnöre från ett par adidas-sneakers. Det är också på kabeln du hittar kontroller för musik, ljudstyrka och samtal.

En häftig detalj är att baksidan av de två öronsnäckorna är magnetiska så att de ”fångar upp” varandra och klickar ihop. Det är en effektiv garanti mot att du ska råka tappa dina hörlurar när du inte lyssnar på musik.

FWD-01 har en ergonomisk design med flexibla öronbyglar som kan formas efter ditt öra, och de mjuka öronfenorna säkerställer optimal passform och komfort. Med Passive Tranparency-funktionen passerar ljudet från omgivningen fortfarande så att du kan röra dig säkert i trafiken under löprundan.

adidas FWD-01 finns i grå finish. Öronadaptrar och vingar i olika storlekar, USB-C-laddningskabel och etui för tillbehör medföljer.

Tekniska specifikationer

MikrofonJa
Akustisk konstruktionSluten
BluetoothJa
Bluetooth-typ5