Hopp til innhold

21 produkter
Mu3
Trådlösa in-ear-hörlurar
2 690:- / Paket

In-ear-hörlurar: Smarta och praktiska

De små in-ear-hörlurarna är alltid lätta att ha med sig så du har perfekt ljud nära till hands, oavsett var du befinner dig. Lyssna på nyheter på väg hem från jobbet, motiverande musik i fitnesscentret, till film på datorn eller något helt fjärde. Möjligheterna är många och med en mängd olika designs, finns det massor att välja mellan om du letar efter ett par coola in-ear-hörlurar.

Bra ljud som får plats i fickan

In-ear-hörlurar är små headsets där öronsnäckorna sitter inne i örat. Tack vare den behändiga storleken, är de lätta att ta med när man är på språng och de används också ofta i samband med löpning och träning, eftersom de inte tar så stor plats i väskan eller sitter i vägen när du rör dig.

Även om konceptet är detsamma, finns det många olika bud på in-ear-hörlurar, så du kan hitta en modell som passar dina preferenser. Valmöjligheterna är många med olika designs och färger, så det finns in-ear-hörlurar för alla smaker.

Till de flesta modellerna medföljer dessutom olika earbuds/öronsnäckor, så du kan byta till ett par som passar perfekt till dina öron. På så sätt slipper du earbuds som faller ut, att dina öron blir irriterade och att du generellt ska strula för mycket med dina hörlurar - de ska helst sitta utan att du lägger märke till dem.

In-ear-hörlurar med kabel

De första in-ear-hörlurarna på marknaden hade kabel, och även om utvecklingen har lett till nyare teknologier och designs, finns det en anledning till att hörlurar med kabel fortfarande är populära. De välkända modellerna med en kabel från respektive öronsnäcka, som samlas till en och kopplas in i telefonen eller en annan enhet, ger dig nämligen mer ljud för pengarna, de drar mindre ström på telefonen, du slipper tänka på att ladda dem och i de flesta tillfällena får du också en enkel styrning via ett par knappar på kabeln. 

Om du väljer hörlurar med kabel ska du vara uppmärksam på om den är kompatibel med den eller de enheter, som du ska använda den till.

Trådlösa in-ear-hörlurar

Vill du slippa kablar som riskerar att vara i vägen när du rör dig, bör du välja ett par trådlösa in-ear-hörlurar. De finns också i olika modeller, som gradvist har tagit bort kablarna.

När ett headset kallas för trådlöst, betyder det att de ansluts till din avspelarenhet via Bluetooth eller en annan trådlös förbindelse. Det betyder därför också, att du absolut kan få trådlösa headsets med kabel. Den är dock kortare än på ovanstående modeller med kabelanslutning, eftersom den här endast förbinder de två öronsnäckorna och alltså inte ska ledas ner till din telefon.

Kabeln är inte i vägen eftersom den kan läggas bakom nacken, så du har fri rörlighet framåt. Många väljer den här typen, om de rädda för att tappa hörlurarna om de inte sitter fast i något - här finns det dock ingen anledning att vara bekymrad, men om du av en eller annan orsak föredrar earbuds som hänger ihop, är detta modellen för dig.

Det är också i denna kategori som du hittar de väldigt populära hörlurarna med öronbygel, som håller snäckorna fullständigt på plats och ger en säker passform.

True Wireless

Om du helt och hållet vill slippa kablar, ska du titta närmare på våra True Wireless-hörlurar, som enbart består av två earbuds, som sätts in i öronen. Inga kablar framför eller i nacken, ingenting som trasslar ihop sig i fickan eller väskan, bara två snäckor som enkelt sätts in i öronen och så är det bara att skruva upp för musiken.

Släpp in ljudet och stäng ute omvärlden

Beroende på vilket headset du väljer, har du olika möjligheter att stänga ute omvärlden i högre eller mindre grad. En del in-ear-hörlurar har active noise cancelling (ANC), som stänger ute omvärlden så du kan fördjupa dig i musiken, eller stänga ute kollegornas prat när du behöver koncentrera dig på en arbetsuppgift på kontoret.

Å andra sidan ger en del av modellerna dig också möjlighet att enbart använda den ena öronsnäckan, så att du fortfarande kan följa med i vad som händer runt omkring dig.

Samtliga våra in-ear-hörlurar håller hög kvalitet, så du kan fritt välja utifrån vilken typ som passar bäst till dig. Ska du använda hörlurarna i många timmar i sträck, ska du vara uppmärksam på hur lång uppspelningstid de trådlösa hörlurarna, om det är ett sådant par du vill ha.

Du är alltså säkrad bra ljud oavsett vad du väljer, så det handlar mest om huruvida du har en favorittyp eller har fallit för en viss design. Vi har massor av modeller att välja mellan, allt efter om du primärt önskar motiverande musik till träningspasset, att ha händerna fria när du talar i telefon eller något helt tredje. Du kan alltså välja fritt utifrån personliga preferenser i förhållande till design - och givetvis priset.

Låt din personlighet lysa igenom

När du har hittat den bästa typen in-ear-hörlurar till dig, ska du självklart hitta den design som avspeglar din attityd bäst.

Ska du ha ett par iögonfallande rosa B&O-hörlurar, eller föredrar du de mer avdämpade svarta från Jabra? Vårt urval innehåller många av de välkända tillverkarna, så det finns modeller i alla varianter, oavsett om du vill ha trådlösa eller med kabel, i färg eller neutrala, stora eller små.

Du kan även se vårt samlade urval av hörlurar. De olika varumärkena har kommit med flera bra bud på, hur du bäst får serverat din favoritmusik.

Kom ihåg att du alltid kan besöka din lokala HiFi Klubben-butik, där du har möjlighet att prova de olika modellerna innan du beslutar dig. Är du osäker på om ett headset med kabel passar till din telefon, kan du ta med dem in så kan vi testa och hitta en annan lösning, om det inte passar ihop.

Hitta in-ear-hörlurar hos följande varumärken