Hopp til innhold
Argon Audio
Dämpande fötter

Argon Audio Audio Damping Feet

498:-st.
Heavy, 20-60 kg

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

En fin lösning om du vill skydda golvet från att repas av dina högtalare. Självhäftande kudde som absorberar vibrationer. 4 storlekar.

Läs mer:

Beskrivning

Argon Damping Feet – ett bra underlag för dina högtalare
Argon Damping Feet är mjuka, självhäftande dämpfötter som används mellan högtalare och underlag. De är ett praktiskt och ljudförbättrande tillbehör som passar om dina högtalare till exempel står direkt på ett trägolv eller i en hylla. Då kan vibrationer från kabinettet fortplanta sig till underlaget, vilket försämrar ljudet hörbart. Damping Feet dämpar effektivt dessa vibrationer, vilket både du och dina eventuella grannar kommer att uppskatta. De är också ett bra alternativ om du inte vill utsätta parketten för vassa spikes.

Även till anläggningen
Argon Damping Feet kan även absorbera energi från underlaget, som orsakas av högtalarnas rörelser. Därför kan de även användas under elektronik. Särskilt CD- och DVD-spelare med känslig mekanik tjänar på denna frikoppling från underlaget. Dämpfötterna bör placeras så att kabinett vilar direkt på dem, inte under de befintliga fötterna.

Prova hemma hos dig själv
Vi har av erfarenhet märkt att lösningar som Argon Damping Feet i vissa fall är ett bättre alternativ än spikes. Men inte alltid. Därför är det en bra idé att jämföra Damping Feet och spikes mellan dina egna högtalare och ditt eget underlag. Sedan väljer du det som låter bäst.

Olika storlekar för olika ändamål
Argon Damping Feet finns i olika storleken, som passar högtalare i olika viktklasser. De säljs i paket om 8 stycken, vilket passar till ett par stereohögtalare. Single-versionen är avsedd för en enda högtalare (till exempel en subbas eller centerhögtalare) och innehåller 4 kuddar. Maxbelastningen får inte överskridas, då plattas kuddarna till och förlorar sina ljudförbättrande egenskaper.

Argon Damping Feet Light: till högtalare/apparater upp till 14 kg
Argon Damping Feet Medium: till högtalare/apparater från 10 till 30 kg
Argon Damping Feet Heavy: till högtalare/apparater från 20 till 60 kg
Argon Damping Feet Single: till en högtalare/apparat upp till 50 kg

Tillbehör till Argon Audio Audio Damping Feet

Tekniska specifikationer

FärgSvart
FärgHeavy, 20-60 kg
Vikt (kg)0,01
Höjd emballage (cm)18
Längd emballage (cm)3
Vikt emballage (kg)0,01
Bredd emballage (cm)20

Recensioner


5.0
4 recensioner
5
4
4
1
3
1
2
0
1
0