Hopp til innhold

PRIS, ANVÄNDARVÄNLIGHET
OCH DESIGN
I SKÖN HARMONI

Danska Argon Audio skapar seriös hifi där pris, användarvänlighet och design harmonierar. Deras mission är att sprida högkvalitativa produkter till ett bra pris, och de har kommit en bra bit på vägen. Så länge Argon Audio är med i matchen finns det ingen ursäkt för att låta dåligt ljud förstöra tillvaron!

  • Suverän kvalitet till priset
  • Genomtänkt design
  • Testade av HiFi Klubben

87 produkter

HiFi Klubbens eget märke

Idag finns det ett svindlande antal elektroniktillverkare i fjärran Östern, och häribland även en handfull som kan leverera produkter av väldigt hög kvalitet för väldigt lite pengar. HiFi Klubbens erfarna inköpare har i årtionden finkammat marknaden, och efter hand har de hittat de leverantörer som kan uppfylla våra krav på specifikationer och byggkvalitet och därmed gör sig förtjänta av namnet Argon Audio.

Finjusterade för dina behov och din smak

I många fall är det HiFi Klubben själva som ligger bakom både design och teknisk konstruktion på Argon Audio-produkterna. Det här gäller till exempel våra testvinnande DAB-radior som är otroligt populära. Eftersom vi har full kontroll över hela processen kan vi ge produkterna precis de funktioner som är relevanta och finjustera ljudkvaliteten optimalt. Det här är något du kommer att uppskatta när du spelar musik.

Enastående valuta för pengarna

Tack vare de stora volymerna och låga tillverkningskostnaderna i Fjärran Östern kan vi sälja Argon Audio till ett otroligt lågt pris. Om du vill ha en äkta kvalitetsprodukt men inte vill offra mer än nödvändigt på prylarna så är Argon Audio alltid ett bra alternativ – annars skulle vi nämligen inte sälja märket. Bara jämför med konkurrerande produkter. Då kommer du att upptäcka att du alltid får enastående valuta för pengarna!