Hopp til innhold
Argon Audio
HDMI-kabel

Argon Audio Basic HDMI1

198:-st.
  -
Prisvänlig och välkonstruerad High Speed-certifierad HDMI-kabel som utan problem klarar ett flertal uppgifter inom den digitala ljud- och bild-sfären.

Läs mer:

Beskrivning

Argon Basic HDMI1 – vettig HDMI-kabel till ett vettigt pris

  • Ledare i 99,99% ren, syrefri koppar
  • Kompakt vit design
  • Kontakter med guldpläterade kontaktytor
  • High Speed-certifierad (4K) i alla längder
  • Stöder Ethernet och Audio Return Channel (ARC)
Basic HDMI1 är en prisvänlig och välkonstruerad High Speed-certifierad HDMI-kabel som utan problem klarar kraven för överföring av 4K-signaler. Ledarna har konstruerats i 99,99 % ren, syrefri koppar och kabeln är tredubbelt skärmad så att inga instrålande störningar förorenar ljud- och bildsignalen. Hög kvalitet till ett förnuftigt pris!

Basic HDMI1 finns med vit finish i längder om 1, 2 och 3 meter.

Välj en kvalitetskabel till din anläggning
De kablar som vanligtvis följer med i kartongen när du köper en hifi-produkt är egentligen bara avsedda för att kontrollera om anläggningen fungerar eller ej. Kontakter och ledare är av bedrövlig kvalitet och du förlorar både detaljer och dynamik, vilket hörs även på anläggningar i ekonomiklassen.

Om du lägger några kronor extra på ett par ordentliga kablar får du ut full ljudkvalitet och ägarglädje av din anläggning. Och sett till investeringen är det här den bästa uppgraderingen du överhuvudtaget kan göra.

Tekniska specifikationer

Kabellängd (m)1