Hopp til innhold
AudioQuest
Nätkabel

AudioQuest BLIZZARD 20A

10 698:-st.
Leveranstid 3-4 veckor
Kvalitetsströmkabel för High End-komponenter. 72V DBS-system och massiva ledare i PSC+ (Perfect-Surface Copper+). Längder från 1 meter.

Läs mer:

Beskrivning

AudioQuest Blizzard – kvalitetsströmkabel för High End-komponenter

  • Övertygande ledaregenskaper för snabb och okomprimerad strömöverföring
  • Solid kabeltjocklek
  • Ledare i massiv PSC+ (Perfect-Surface Copper+)
  • 72V DBS (Dielectric-Bias System) med Radio Frequency Noise Trap
  • Ground Noise Dissipation Technology
Blizzard är en kvalitetsströmkabel som kan bidra till att ge en sista touch av definition och detaljer hos dina High End-komponenter. Den kan användas både till extremt strömkrävande komponenter som ett High End-slutsteg och till normalt strömkrävande komponenter som en skivspelare.

Skärmningen har naturligtvis helt konsekvent utförts med Ground Noise-Dissipation-tekniken. Ledarna är i PSC+ (Perfect-Surface Copper+) och har massiv tjocklek. 72V DBS-systemet minimerar inflytandet från isoleringsmaterialet, och med sin ultrasläta yta har PSC+ övertygande ledaregenskaper. Är du på jakt efter ännu mindre motstånd kan du också fundera på den ännu mer exklusiva Thunder-serien med en extrem kabeltjocklek på 3 x 11 AWG.

Blizzard finns i längder från 1 till 3 meter. Andra konfigurationer och längder kan tas hem på beställning.

Obs! HiFi Klubben kan leverera stora delar av sortimentet från AudioQuest. Kontakta din butik om du är intresserad av någon specialprodukt som inte visas på vår hemsida.
AudioQuest strömkablar – rent ljud börjar med ren ström
Strömkabeln är en viktig komponent som ofta blir förbisedd i din anläggning. Förvisso kan den bara hantera ett begränsat frekvensområde, men den kraftiga signalen utgör samtidigt en stor utmaning när det gäller in- och utstrålande elektromagnetiska störningar. Strömkabeln ligger vanligtvis tätt intill dina signalkablar, och därför är risken överhängande att de påverkar varandra.

Både analoga och digitala apparater (inte minst D/A-omvandlare och CD-spelare) är känsliga för den här typen av störningar, som särskilt på bra anläggningar kan lägga en tunn filt över den fint definierade ljudbilden och förstöra de allra fina nyanser som du betalat dyra pengar för. Det är här strömkabeln kommer in i bilden i form av en ekonomiskt överkomlig uppgradering som kan ge din musikupplevelse en sista avgörande finslipning.

Om du vill gå ännu längre kan du få aktiva nätstörningsfilter och ”conditioners” som ytterligare befriar strömsignalen från de störningar som apparaterna utstrålar sinsemellan. Sen ska man inte glömma tvättmaskiner, kylskåp och annat som också är kopplat till elnätet både i och utanför ditt hem. Men det förändrar inte vikten av att ha en ordentlig strömkabel. Prova – allt du riskerar är att bli positivt överraskad.

Obs! HiFi Klubben kan leverera hela sortimentet från AudioQuest. Kontakta din butik om du är intresserad av någon specialprodukt som inte visas på vår hemsida, så tar vi hem den åt dig.

Tekniska specifikationer

Noise-Dissipation SystemJa