Hopp til innhold

AudioQuestBlizzardNätkabel

Kvalitetsströmkabel för High End-komponenter. 72V DBS-system och massiva ledare i PSC+ (Perfect-Surface Copper+). Längder från 1 meter.
st.13 098:-
Förväntad i lager den 16 april 2023.
PriceRunner

Läs mer:

Beskrivning

AudioQuest Blizzard – kvalitetsströmkabel för High End-komponenter

Blizzard är en kvalitetsströmkabel som kan bidra till att ge en sista touch av definition och detaljer hos dina High End-komponenter. Den kan användas både till extremt strömkrävande komponenter som ett High End-slutsteg och till normalt strömkrävande komponenter som en skivspelare.

Skärmningen har naturligtvis helt konsekvent utförts med Ground Noise-Dissipation-tekniken. Ledarna är i PSC+ (Perfect-Surface Copper+) och har massiv tjocklek. 72V DBS-systemet minimerar inflytandet från isoleringsmaterialet, och med sin ultrasläta yta har PSC+ övertygande ledaregenskaper. Är du på jakt efter ännu mindre motstånd kan du också fundera på den ännu mer exklusiva Thunder-serien med en extrem kabeltjocklek på 3 x 11 AWG.

Blizzard finns i längder från 1 till 3 meter. Andra konfigurationer och längder kan tas hem på beställning.

Obs! HiFi Klubben kan leverera stora delar av sortimentet från AudioQuest. Kontakta din butik om du är intresserad av någon specialprodukt som inte visas på vår hemsida.

Höjdpunkter

  • Övertygande ledaregenskaper för snabb och okomprimerad strömöverföring
  • Solid kabeltjocklek
  • Ledare i massiv PSC+ (Perfect-Surface Copper+)
  • 72V DBS (Dielectric-Bias System) med Radio Frequency Noise Trap
  • Ground Noise Dissipation Technology

Tekniska specifikationer

Noise-Dissipation SystemJa