Hopp til innhold

AudioQuestBoxerSubbaskabel

Avancerad subbaskabel för seriösa anläggningar. Här får du ett pärlband av de unika AudioQuest-teknikerna till ett överkomligt pris. 2 till 20 meter.
st.2 298:-
Förväntad i lager den 4 juli 2023.
PriceRunner

Läs mer:

Beskrivning

AudioQuest Boxer – avancerad subbaskabel för seriösa anläggningar

Boxer är en avancerad subbaskabel för seriösa stereo- eller hemmabiosystem. Det är den mest ekonomiska AudioQuest-modellen med den exklusiva Air-Tube-isoleringen, där man använder luft som optimal isolator mot elektricitet. För bästa möjliga ledningsförmåga får du dessutom silverpläterade kontaktytor på kontakterna.

De massiva ledarna i den dubbelbalanserade designen har silverpläterats med 1,25 % silver som ger ett ytterst värdefullt bidrag till kabelns prestanda. Eftersom merparten av signalen färdas längs ledarens yta kan man på det här sättet komma väldigt nära de prestanda man får med en renodlad silverkabel, men utan att priset galopperar iväg. En 3-lagers kolbaserad NDS-skärmning (Noise-Dissipation System) skyddar effektivt signalen mot instrålande RF-störningar. Ett strålande kabelval till anläggningar i mellanklassen.

Subbaskabeln AudioQuest Boxer finns i längder från 2 till 20 meter.

OBS: AudioQuest Boxer finns endast i den visade finishen i längderna upp till 5 meter. Kablar längre än 5 meter levereras med finish i svart/röd-randig plast.

Höjdpunkter

  • Air-Tube-isolering
  • Ledare som silverpläterats med 1,25 % silver
  • Solida kopparkontakter med silverpläterade kontaktytor
  • Dubbelbalanserad ledargeometri
  • Finns i ända upp till 20 meters längd

Tekniska specifikationer

Noise-Dissipation SystemJa

Recensioner


5.0
2 recensioner
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0
Alfred
Sverige
4/26/2023
Alfred
Sverige
Anders
Norge
4/17/2023

Märkbar skillnad från introkabeln av samma typ!

Anders
Norge