Hopp til innhold

AudioQuestCarbonOptisk kabel

Elegant och avancerad optisk kabel som gör att du får alla detaljer när du lyssnar. Finns i längder från 0,75 till 5 meter.
st.4 098:-
Förväntad i lager den 16 april 2023.
PriceRunner

Läs mer:

Beskrivning

AudioQuest Carbon Optical – exklusiv optisk digitalkabel för seriösa anläggningar

Carbon är en avancerad optisk digitalkabel från AudioQuest. Ledaren utgörs av 19 tunna optiska fibrer i stället för en, och den här konstruktionen ger en mycket mer exakt styrning av LED-ljussignalen i kabeln.

Den låga spridningen minimerar försvagningen och därmed förvrängningen av den digitala signalen. Här kan du lita på att även de minsta detaljerna i ljudet når hela vägen fram. En kvalitetslösning för seriösa anläggningar.

Carbon är ett givet val om du till exempel har en bra anläggning och använder digital signalöverföring mellan en trådlös musikstreamer (från t.ex. Sonos, HEOS eller Bluesound) och din förstärkare/receiver. Den är även klockren om du har din CD-spelare kopplad till en extern DAC, alternativt en förstärkare med digitala ingångar.

Till skillnad från digitala koaxialkablar, som skickar elektriska impulser, överför en optisk kabel signalen med hjälp av LED-ljuspulser. Fördelen med detta är att signalen inte påverkas av störningar utifrån.

Den optiska digitalkabeln AudioQuest Carbon finns i längder från 0,75 till 5 meter.

Höjdpunkter

  • Exklusiv optisk fiber med 19 enkelledare och låg spridning
  • Väldigt låg jitter-förvrängning
  • Fiber med precisionspolerade ändar
  • Solid och elegant design
  • Finns i längder från 0,75 till 5 meter

Tekniska specifikationer

Kabellängd (m)5