Hopp til innhold
AudioQuest
USB-kabel

AudioQuest Carbon USB-C to USB-C

2 098:-st.
Leveranstid 3-4 veckor
Exklusiv USB-C-kabel med avancerad teknik. Få med alla detaljer välbehållna när du lyssnar på musik från datorn via USB-C.

Läs mer:

Beskrivning

AudioQuest Carbon USB-C to USB-C – seriös USB-kabel för seriösa anläggningar

 • Exklusiva ledare i LGC-koppar som silverpläterats med 5 % silver
 • NDS-skärmning (Noise Dissipation System) i 3 lager för eliminering av RF-störningar
 • Silverpläterade kontaktytor (Direct-Silver)
 • Kontakter i ren koppar
 • Solid konstruktion

AudioQuest Carbon USB-C to USB-C är en seriös USB-kabel med riktigt förnäm signalöverföring. USB-C är standarden på en rad nyare enheter, däribland MacBook, Android-enheter, nyare datorer med flera. Med den här kabeln kan du överföra data mellan dessa enheter, men du kan också använda kabeln för att spela musik via D/A-omvandlare och hörlurar med USB-C-ingång.

De massiva ledarna i LGC-koppar har pläterats med fyra gånger så mycket silver som i den mer ekonomiska Cinnamon-serien. NDS-skärmning (Noise Dissipation System) i 3 lager skyddar den digitala dataströmmen mot instrålande RF-störningar, och de solida metallkontakterna har silverpläterade kontaktytor för optimal ledningsförmåga (Direct-Silver). En riktigt seriös USB-kabel som också kommer att leva upp till de krav som väldigt kräsna användare ställer.

AudioQuest Carbon USB-C to USB-C finns i flera längder.

AudioQuest USB-kablar – hög kvalitet för alla behov

I hifi-sammanhang används USB-kablar främst till att överföra digitala ljudsignaler från PC/Mac till en extern D/A-omvandlare (DAC) eller en förstärkare med en motsvarande digital ingång. Med en högkvalitativ musikfil (ev. i 24-bitars HD-format) och en bra USB-kabel kan du på uppnå en ljudkvalitet som ligger helt i nivå med marknadens bästa CD-spelare.

Precis som med andra digitalkablar ligger USB-kabelns största utmaning i se till att signalen inte drabbas av ojämnheter i den digitala tidsdomänen, även kallat jitter. Jitter förstör de mikroskopiska detaljerna och spolierar därmed också den luftiga och tredimensionella ljudbild man eftertraktar.

AudioQuest designar sina USB-kablar med fokus på att minimera förvrängning över en extremt bred bandbredd för att du ska få bästa möjliga ljudkvalitet på anläggningen. Du kan välja mellan flera serier USB-kablar från AudioQuest och de passar allt från budgetklass upp till väldigt ambitiösa anläggningar. Så det finns garanterat också en lösning som passar ditt behov och din anläggning.

Obs: HiFi Klubben kan leverera hela sortimentet från AudioQuest. Kontakta din butik om du är intresserad av någon specialprodukt som inte visas på vår hemsida, så tar vi hem den åt dig.

Vår
Expertbedömning

Fördelar

 • Exklusiva ledare i LGC-koppar som silverpläterats med 5 % silver
 • NDS-skärmning (Noise Dissipation System) i 3 lager för eliminering av RF-störningar
 • Silverpläterade kontaktytor (Direct-Silver)
 • Kontakter i ren koppar
 • Solid konstruktion

Begränsningar

 • Inget 72V Dielectric Bias System

Tillbehör till AudioQuest Carbon USB-C to USB-C

Tekniska specifikationer

Noise-Dissipation SystemJa
SkärmningJa
RiktningsbestämdNej
Dielectric-Bias SystemJa

Rekommenderade produkter