Hopp til innhold
AudioQuest
Störfilter

AudioQuest JitterBug

698:-st.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Placera det här lilla filtret i datorns USB-port – sen kan du skicka en störningsfri och oförvrängd musiksignal vidare till din DAC.

Läs mer:

Beskrivning

AudioQuest JitterBug – eliminera störningar från USB-porten och få bättre digitalt ljud

  • Minimerar brus och störningar i datorns USB-port
  • Ger en tydligare och mer nyanserad ljudbild från hörlurar eller DAC
  • Avancerad krets som reducerar jitter avsevärt
  • Minimal kostnad och platsåtgång
  • Plug'n'play – superenkel att använda
JitterBug är en liten apparat som agerar digital bödel och eliminerar allt brus och alla de störningar som förekommer i alla USB-portar. Datortillverkare har ofta många olika saker som ska prioriteras innan de skänker en tanke åt att begränsa digitalt jitter i USB-portarna – men det är inget som varken du, dina hörlurar eller din anläggning ska behöva acceptera!

Jitter – digital förvrängning i tidsdomänen – är en direkt orsak till platt och onyanserat digitalt ljud. Dessvärre är jitter som ogräs när det gäller digital signalöverföring – det dyker upp överallt, men väldigt svårt att bli av med.

Enkel och billig – men fortfarande avancerad
Trots de pyttesmå dimensionerna är JitterBug fullmatad med avancerad digital teknik som filtrerar alla datorgenererade störningar, vilket resulterar i en klarare och mer nyanserad ljudbild. Stick JitterBug i din PC/Mac, koppla in din DAC – till exempel AudioQuests egen mobila DragonFly – och sedan dina bästa hörlurar eller din anläggning. Sen har du kringgått datorns bristfälliga förmåga att hantera ljud med ens minsta godtagbara mått av respekt.

JitterBug är din D/A-omvandlares bästa vän. Och det är rentav elakt att hålla dem åtskilda. Till ett minimalt pris kommer samarbetet mellan din DAC och denna lilla JitterBug att ta lyssningsupplevelsen till en helt ny nivå.

Tillbehör till AudioQuest JitterBug

Tekniska specifikationer

LjudutgångUSB A
LjudingångUSB A

Rekommenderade produkter