Hopp til innhold
AudioQuest NRG Dragon Source Nätkabel

AudioQuestNRG Dragon SourceNätkabel

High End-strömkabel för de mest exklusiva ljud- och bildkällorna. 72 V DBS-system och ledare i PSC+-koppar och PSS-silver.
st.36 198:-
Inte i lager
PriceRunner

Läs mer:

Beskrivning

AudioQuest NRG Dragon Source – High End-strömkabel för de mest exklusiva ljud- och bildkällorna

NRG Dragon Source är en exklusiv strömkabel i High End-klass som kan ge dig en sista touch av definition och detaljrikedom från en High End-komponent som en ljudkälla, en bildkälla eller en audiofil förförstärkare.

NRG Dragon Source är framtagen för High End-komponenter med normalt strömbehov. Det kan till exempel vara en audiofil förförstärkare eller en exklusiv skivspelare. Om du istället ska mata extremt strömkrävande komponenter, som ett High End-slutsteg eller ett Niagara-strömfilter som ska förse hela din anläggning med ström, så kan du med fördel välja en Dragon-kabel med större tjocklek.

Extrema AudioQuest-lösningar för maximala prestanda
Skärmningen har naturligtvis helt konsekvent utförts med Ground Noise-Dissipation-tekniken. Men till skillnad från de underliggande serierna får du med NRG Dragon Source både 72V DBS-systemet och ledare i massiv och påkostad PSC+-koppar (Perfect-Surface Copper+) och PSS (Solid Perfect-Surface Silver). DBS minimerar inflytandet från isoleringsmaterialet, och den ultrasläta ytan hos PSC+ och PSS ger helt suveräna ledaregenskaper.

NRG Dragon finns i längder från 1 till 3 meter. Andra konfigurationer och längder kan tas hem på beställning.

* Obs! HiFi Klubben kan leverera hela sortimentet från AudioQuest. Kontakta din butik om du är intresserad av någon specialprodukt som inte visas på vår hemsida, så tar vi hem den åt dig.

Höjdpunkter

  • Extremt lågt motstånd för snabb och okomprimerad strömöverföring
  • Optimerad för att användas tillsammans med källkomponenter
  • Ledare i PSS (Solid Perfect-Surface Silver) och massiv PSC+-koppar (Perfect-Surface Copper+)
  • 72V DBS (Dielectric-Bias System) med Radio Frequency Noise Trap
  • Ground Noise Dissipation Technology

Tekniska specifikationer

Dielectric-Bias SystemJa
Noise-Dissipation SystemJa