Hopp til innhold
AudioQuest
Nätkabel

AudioQuest NRG-Z2

2 298:-st.
Förväntad i lager den 23 juni 2024.
  -
Kvalitetsströmkabel för dina elektroniska komponenter. Ledare i PSC+ (Perfect-Surface Copper+) och genomtänkt solid konstruktion.

Läs mer:

Beskrivning

AudioQuest NRG-Z2 – kvalitetsströmkabel med lågt motstånd för snabb och okomprimerad strömöverföring

  • Fina ledaregenskaper för snabb och okomprimerad strömöverföring
  • Ledare i PSC+ (Perfect-Surface Copper+)
  • Genomtänkt konstruktion (Semi-Solid Concentric arrangement)
  • Läckert utförande
  • Längder från 1 meter.
NRG-Z2 är en kvalitetsströmkabel som kan bidra till att ge dig en sista touch av definition och detaljer från elektroniska komponenter som en förstärkare, aktiv högtalare eller skivspelare.

NRG-Z2 har ett solitt utförande och ledare i PSC+ (Perfect-Surface Copper+) som med övertygande ledaregenskaper och en ultraslät yta säkerställer minimalt motstånd när strömmen överförs.

NRG-Z2 finns i längder från 1 till 3 meter. Andra konfigurationer och längder kan tas hem på beställning.

* Obs! HiFi Klubben kan leverera stora delar av sortimentet från AudioQuest. Kontakta din butik om du är intresserad av någon specialprodukt som inte visas på vår hemsida.

AudioQuest strömkablar – rent ljud börjar med ren ström
Strömkabeln är en viktig komponent som ofta blir förbisedd i din anläggning. Förvisso kan den bara hantera ett begränsat frekvensområde, men den kraftiga signalen utgör samtidigt en stor utmaning när det gäller in- och utstrålande elektromagnetiska störningar. Strömkabeln ligger vanligtvis tätt intill dina signalkablar, och därför är risken överhängande att de påverkar varandra.

Både analoga och digitala apparater (inte minst D/A-omvandlare och CD-spelare) är känsliga för den här typen av störningar, som särskilt på bra anläggningar kan lägga en tunn filt över den fint definierade ljudbilden och förstöra de allra fina nyanser som du betalat dyra pengar för. Det är här strömkabeln kommer in i bilden i form av en ekonomiskt överkomlig uppgradering som kan ge din musikupplevelse en sista avgörande finslipning.

Om du vill gå ännu längre kan du få aktiva nätstörningsfilter och ”conditioners” som ytterligare befriar strömsignalen från de störningar som apparaterna utstrålar sinsemellan. Sen ska man inte glömma tvättmaskiner, kylskåp och annat som också är kopplat till elnätet både i och utanför ditt hem. Men det förändrar inte vikten av att ha en ordentlig strömkabel. Prova – allt du riskerar är att bli positivt överraskad.

* Obs! HiFi Klubben kan leverera hela sortimentet från AudioQuest. Kontakta din butik om du är intresserad av någon specialprodukt som inte visas på vår hemsida, så tar vi hem den åt dig.

Tekniska specifikationer

FärgSvart
Färg1 meter
Vikt (kg)1
Höjd emballage (cm)5
Längd emballage (cm)28
Vikt emballage (kg)1
Bredd emballage (cm)20

Recensioner


5.0
3 recensioner
5
3
4
0
3
0
2
0
1
0