Hopp til innhold

AudioQuestThunder High-CurrentNätkabel

Kvalitetsströmkabel för High End-komponenter. 72 V DBS-system och extremt tjocka ledare i massiv PSC- och Solid LGC-koppar. Längder från 1 meter.
st.11 898:-
Förväntad i lager den 21 juni 2023.
PriceRunner

Läs mer:

Beskrivning

AudioQuest Thunder High-Current – kvalitetsströmkabel för High End-komponenter

Thunder High-Current är en kvalitetsströmkabel som kan bidra till att ge en sista touch av definition och detaljer hos dina High End-komponenter. Den kan användas både till extremt strömkrävande komponenter som ett High End-slutsteg och till normalt strömkrävande komponenter som en skivspelare.

Skärmningen har naturligtvis helt konsekvent utförts med Ground Noise-Dissipation-tekniken. Ledarna är av massiv PSC- och Solid LGC-koppar (Perfect-Surface Copper/Long Grain Copper) med en tjocklek på hela 11 AWG. 72V DBS-systemet minimerar inflytandet från isoleringsmaterialet, och med sin ultrasläta yta har PSC och Solid LGC övertygande ledaregenskaper. Är du på jakt efter ännu mindre motstånd kan du också fundera på den ännu mer exklusiva Tornado-serien med PSC+ och PSC-material (Perfect-Surface Copper+/Perfect-Surface Copper) i ledarna

Ren ström till hela anläggningen med ett Niagara-strömfilter
Thunder High-Current kan också användas till att mata de kompromisslösa strömfiltren Niagara 5000 eller Niagara 7000. Tänk dock på att du då behöver en särskild version av Hurricane-kabeln med en 20A-kontakt. Fråga i din HiFi Klubben-butik om du behöver hjälp eller vill göra en beställning.

Thunder High-Current finns i längder från 1 till 3 meter. Andra konfigurationer och längder kan tas hem på beställning.

* Obs! HiFi Klubben kan leverera stora delar av sortimentet från AudioQuest. Kontakta din butik om du är intresserad av någon specialprodukt som inte visas på vår hemsida.

Höjdpunkter

  • Övertygande ledaregenskaper för snabb och okomprimerad strömöverföring
  • Extremt tjocka ledare (3 x 11 AWG)
  • Ledare i massiv PSC- och Solid LGC-koppar (Perfect-Surface Copper/Long-Grain Copper)
  • 72V DBS (Dielectric-Bias System) med Radio Frequency Noise Trap
  • Ground Noise Dissipation Technology

Tekniska specifikationer

AWG11
Ledarens ytarea4,17 mm2