Hopp til innhold
Bang & Olufsen
Trådlös högtalare

Bang & Olufsen Beoplay A9 Mk4

26 990:-st.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

En helt unik trådlös högtalare med ljudkvalitet, råstyrka och finish i absoluta världsklassen. Ikonisk design med ben i äkta trä.

Läs mer:

Beskrivning

B&O Beoplay A9 Mk4 – exklusiv trådlös högtalare med ikonisk design och ett otal läckra möjligheter

 • Ikonisk och exklusiv design med ben i äkta trä.
 • Väldigt fin ljudkvalitet och råstyrka för att vara i den här produktkategorin
 • Inbyggd röststyrning (Google-assistenten)
 • Chromecast built-in för ljud, Apple AirPlay 2 och Bluetooth
 • Smidig navigering via touch-kontroll på ovansidan (ljudstyrka upp/ner, lyssna, play/paus m.m.)

Beoplay A9 Mk4 är en kraftfull och välspelande trådlös högtalare som kan användas separat eller ingå i ett trådlöst system i flera rum. En riktigt exklusiv streaming-högtalare med ikonisk design och ett övertygande ljud som gör den till en naturlig mittpunkt i ditt hem.

I denna generation är högtalarbestyckningen och den inbyggda förstärkaren starkare än någonsin och du får även inbyggd röststyrning via Google-assistenten som du kan använda för att styra en rad grundläggande funktioner som till exempel ljudstyrka upp/ned och play/paus/hoppa över. Via röststyrning kan du också använda A9 Mk4 till att styra övriga smart-komponenter i ditt hem.

Installationen ordnar du på din smartphone eller surfplatta via den dedikerade Beoplay-appen, och därifrån kan du även låta den inbyggda aktiva rumsanpassningen (ARC) finjustera klangen utifrån om du placerar högtalaren fritt stående, mot en vägg eller i ett hörn. Beoplay A9 Mk4 stödjer både Chromecast built-in for audio, Apple AirPlay 2 och Bluetooth, och med internetradio, Spotify Connect och Deezer inbyggt har du ett ymnighetshorn av trådlös musik till hands.

Suverän finish och funktion

Beoplay A9 Mk4 är tillverkad i exklusiva material som både är robusta och ser bra ut. Den eleganta ytterkanten är tillverkad i aluminium på B&O:s egen anläggning i danska Struer och längst upp finns en touch-sensor som du lätt nuddar vid för att sköta grundläggande navigering (musikkälla, ljudstyrka upp/ner, lyssna, play/paus m.m.).

Benen har ett exklusivt utförande i äkta trä, och placerad på det här sättet blir A9 Mk4 ett riktigt konstverk i ditt vardagsrum. Om du vill kan du istället hänga högtalaren på väggen i det specialdesignade väggfästet (extra tillbehör). Oavsett hur du placerar Beoplay A9 Mk4 kommer den att smälta in fint med din heminredning.

B&O Beoplay A9 Mk4 finns i flera utföranden. Ben i äkta trä medföljer, väggfäste finns som extra tillbehör. 

Bang & Olufsen – gedigen kvalitet och exklusiv design

Alla produkter från B&O har tagits fram för att leverera ljud av toppkvalitet i exklusiv, innovativ och toppmodern design. De här produkterna utstrålar gedigen kvalitet och stil på en nivå som ger dig en helt unik upplevelse och ägarglädje varje gång du använder dem.

De material som används har valts ut just för att de är både eleganta och hållbara. Hur du än vrider och vänder på det så är äkta trä, exklusiva material och aluminium mer läckert än plast. Och det är just den här känslan av något äkta som gör skillnad i långa loppet.

Bärbara produkter från Bang & Olufsen ger dig friheten att vara spontan utan att behöva kompromissa med kvaliteten. Din musikupplevelse är en naturlig del av din stil och din vardag och du kommer att ha den till hands utan att behöva vara bunden till stora anläggningar och stickkontakter. Dina hörlurar är dina bästa vänner, men när du ska lyssna tillsammans med andra ska det naturligtvis vara via en högtalare som är både trådlös, mobil, välspelande och snygg. Allt det här levererar B&O – och de gör det med lösningar som är mer gedigna än någon annans!

Vår
Expertbedömning

Fördelar

 • Ikonisk och exklusiv design med ben i äkta trä.
 • Aktiv rumsanpassning (ARC)
 • Inbyggd röststyrning (Google-assistenten)
 • Väldigt fin ljudkvalitet och råstyrka för att vara i den här produktkategorin
 • Stödjer både Chromecast built-in för ljud, Apple AirPlay 2 och Bluetooth
 • Internetradio och musiktjänster inbyggt (Spotify Connect, Deezer)
 • Smidig tillgång till grundläggande navigering via touch-sensor på ovansidan (ljudstyrka upp/ner, lyssna, play/paus m.m.)
 • Multiroom-funktionalitet via Chromecast built-in, AirPlay 2 och BeoLink Multiroom
 • Klangen kan finjusteras via Beoplay-appen (fritt stående, mot vägg, i ett hörn)
 • Kan placeras på medföljande träben eller monteras med ett väggfäste (extra tillbehör)

Begränsningar

 • Ingen Bluetooth-parkoppling via NFC
 • En del alternativa multiroom-lösningar ger dig mer flexibla möjligheter
 • Äkta hifi kräver fortfarande en bra förstärkare och separata högtalare

Tillbehör till Bang & Olufsen Beoplay A9 Mk4

Tekniska specifikationer

Frekvensomfång (-6dB)33-23.000 Hz
Storlek diskant0,75"
Storlek mellanregister3"
Storlek bashögtalare8"

Rekommenderade produkter