Hopp til innhold

57 produkter

 

 

Bluetooth / trådlösa högtalare

En trådlös Bluetooth-högtalare passar dig som spelar musik från din smartphone, surfplatta, mobil eller dator. Trådlösa högtalare finns med och utan batteri och i alla storlekar, så du kan hitta en lösning för både ryggsäcken och festen. Det finns även vattentäta wifi-högtalare och modeller som kan spela i multiroom-system för trådlös musik i hela ditt hem. Designmässigt finns det också mycket att välja mellan, så att du kan hitta något som passar din personliga stil.

Lyssna på musik var som helst med en trådlös högtalare

Med en trådlös högtalare kan du ta din musik, radio, podcast etc. med dig överallt. Vill du ha mäktiga och fulländade musikupplevelser i full stereo, behöver du högtalare i en annan liga, t.ex. en aktiv högtalare, där förstärkaren är inbyggd och driver både höger och vänster kanal. Så behöver du bara ansluta din dator, smartphone eller andra enheter.  

Behöver du istället en smart högtalare som kan tas med när du är på språng och skapa en passande stämning, vare sig du är i parken, på stranden, där hemma eller något helt fjärde, är en praktisk, trådlös högtalare med batteri lösningen.

De finns i många storlekar och med olika funktioner, så det finns något för alla behov. Gemensamt för dem alla är att de naturligtvis är bärbara och att du enkelt kan ansluta dem till din iPhone eller annan smartphone via Bluetooth och sedan njuta av många timmars musik oavsett var du befinner dig.

Musik till matlagning, städning, bad och mycket mer

Om du främst vill kunna ta med musiken med dig runt i ditt hem, kan de flesta av våra trådlösa högtalare tillgodose dina behov.

Vill du använda den i badrummet, ska du vara uppmärksam på hur tålig den är mot fukt och eventuella vattenstänk. 

Om du inte har ytterligare krav på din högtalare, kan du istället gå all-in på utseendet och uteslutande välja utifrån vad du tycker ser coolt, snyggt eller läckert ut.

Olika slags människor kräver olika designs

Om du vill ha en fullt bärbar högtalare, kan du välja en med ett handtag som du enkelt kan ta med in i vardagsrummet, även om du redan har händerna fulla av snacks och drycker. 

Vill du istället ha en mer unik högtalare, bör du välja en av dem med innovativa designs där man har lekt med formerna på högtalarna, så att den både skämmer bort öronen och utmanar dina ögon.

Du kan naturligtvis också gå efter den helt klassiska rektangulära formen, som pryder alla bord och hyllor.

Våra bärbara högtalare tillverkas i flera olika storlekar. Precis som med alla andra högtalare, har storleken betydelse för kvaliteten på det ljud som kommer ut, men i vårt handplockade sortiment hittar du enbart högtalare som lever upp till en viss kvalitetsstandard, så du lugnt kan välja mellan alla storlekar utan att bekymra dig om dåligt ljud, även om du väljer en av de helt små högtalarna.

Storleken är relevant om du vet att du vill kunna ta med din trådlösa högtalare i väskan när du är på språng. Det är inte så kul att behöva en extra väska enbart till högtalaren, om du drömde om en smidig liten sak som lätt kunde få plats bland dina andra saker.

En del köper en trådlös högtalare till sin bil, så de kan höra precis det de önskar, även om det inte är möjligt att ansluta telefonen till bilens system. Här passar en minihögtalare perfekt eftersom den lätt kan förvaras i handskfacket och fortfarande kan spela i bilen när du kör.

Har du däremot utsett en fast plats på hyllan i köket, kan du gå efter en lite större modell som kan fungera som ett dekorativt inslag i inredningen. Även om du väljer en stor trådlös högtalare kan du enkelt flytta runt på den, och om den en dag ska följa med till sommarstugan eller någon annanstans, är det ju fortfarande en trådlös, bärbar högtalare som du enkelt kan ta med dig.

Vårt breda urval från olika tillverkare - som alla naturligtvis levererar Bluetooth-högtalare i toppkvalitet - garanterar att det finns något för alla smaker och plånböcker, oavsett om du vill ha en stor, liten eller minihögtalare som kan bäras under armen.

Välj en damm- och vattentät Bluetooth-högtalare för stranden och festivaler

Ska din högtalare följa med ut på äventyr, är det värt att gå efter en som kan tåla lite av varje. Det är inte särskilt kul att ta med sin Bluetooth-högtalare till stranden, om man ska spendera hela dagen på att skaka handdukar och oroa sig för att det kommer sand i maskineriet.

Det är heller inte särskilt coolt med en dag vid poolen, om högtalaren inte kan tåla att vännerna gör bomben och plaskar med vatten.

För att underlätta för konsumenterna att hitta rätt i djungeln av vattentäta och icke-vattentäta högtalare, har man tagit fram en skala med IP-koder som visar hur vattentät och dammtät en viss högtalare är. 

Undvik att batteriet dör mitt i festen

I högtalarnas produktspecifikationer, framgår batteriets livslängd för varje enskild modell. Det är relevant om du ska ta med din högtalare på längre turer, där du ska kunna spela musik flera timmar i sträck.

Ska du i första hand använda högtalaren där hemma, räcker det med en kortare batteritid, eftersom du enkelt kan ladda den vid behov, men ska den följa med på heldagsutflykter till stranden och andra ställen, är det irriterande med en högtalare där batteriet inte räcker.

Därför är det en god idé att överväga var och hur du i första hand ska använda din högtalare, så du kan kolla om batteriets livslängd lever upp till dina behov.

Soundbox - kungen av trådlösa högtalare

Med en batteridriven SOUNDBOKS kompromissar du aldrig med utrustningen. Den outtröttliga Bluetooth-högtalaren är din bästa vän på allt från festivaler och studentflaket, till trädgårdsfester och stranddagar. Den har en batteritid på upp till 100 timmar beroende på hur den används, och den är tillräckligt kraftig för att spela igång även större sällskap utomhus.

Den robusta högtalaren spelar bra och stabilt, så om du vill vara säker på att kunna spela hög musik under hela festen, är det en bra och kraftfull soundbox du ska rikta in dig på.

Kom in i butiken och hitta din favorit

Hos HiFi Klubben älskar vi trådlösa Bluetooth-högtalare och den frihet de ger. Vi brinner för att ge våra kunder de bästa musikupplevelserna, så välkommen att besöka din lokala HiFi Klubben-butik så att vi tillsammans kan hitta den bästa Bluetooth-högtalaren för dig och dina behov. Prioriterar du design, storlek, en portabel högtalare eller något helt fjärde? Vi guidar dig gärna och kommer med förslag som du kanske inte hade tänkt på. Dessutom har du kanske tur att din favorithögtalare är på rea så du kan göra ett extra bra köp.

Kom ihåg att du alltid kan ansluta din mobil till våra högtalare i butiken, så att du kan testa de olika modellerna innan du bestämmer dig.