Hopp til innhold

Bang & OlufsenBeoplay E8 SportTrådlösa in-ear-hörlurar (Set)

Bli 100 % trådlös för träningen. Här får du både bra ljud och total frihet med upp till 30 timmars batteritid via ett smart laddningsetui.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Läs mer:

Beskrivning

B&O Beoplay E8 Sport – True Wireless in-ear-hörlurar med genial touchkontroll, lång batteritid och fint ljud för sport och träning

Beoplay E8 Sport är exklusiva, 100 % trådlösa in-ear -hörlurar av True Wireless-modell som passar perfekt för en aktiv livsstil. Du får övertygande ljudkvalitet, imponerande lång batteritid och en intuitiv touch-yta som ger dig kontroll över musik, samtal och röstkommandon utan att du behöver leta fram din smartphone stup i kvarten.

Beoplay E8 Sport är designad för att passa perfekt och sitta behagligt i örat när du sportar. De klarar allt du kan komma på att utsätta dem för när det gäller vatten, svett och damm – i varje fall så länge du inte spenderar några timmar på botten av en pool. Och via den dedikerade Beoplay-appen kan du välja mellan fyra nivåer av ljudgenomsläpp från omgivningen.

Passformen med de nyutvecklade öronfenorna är oöverträffad, och när snäckorna sitter rätt i dina öron får du en imponerande ljudkvalitet. Och med hela 4 inbyggda mikrofoner blir dina telefonsamtal tydligare än någonsin.

Beoplay E8 Sport har fått Bluetooth 5.1 som ger en avsevärt längre batteritid och ännu mer stabil trådlös anslutning. Du får även stöd för AAC och aptX som ger dig optimal ljudkvalitet från både Apple- och Android-telefoner.

Smart trådlös laddning

Tillsammans med Beoplay E8 Sport får du ett läckert laddningsetui som också har designats för att tåla en aktiv livsstil. Öronsnäckorna sitter säkert i etuiet via magnter så att de trillar ur eller sitter löst när du öppnar etuiet.

En ovanlig finess är att du kan ladda etuiet trådlöst via valfri Qi-laddare, som du kanske redan har liggande till din smartphone. Annars finns de att köpa för en ganska rimlig slant. Bara lägg etuiet på laddningsplattan så laddas batteriet helt automatiskt. Du kan också ladda via USB-kabeln som medföljer om du föredrar det.

Med upp till 7 timmars uppspelning på en enda laddning och ytterligare 23 timmar från laddningsetuiet kan du enkelt använda E8 Sport i dagar. Du kan ladda etuiet och öronsnäckorna samtidigt så att du får med dig ström för 30 timmars speltid. Laddningen börjar så snart du stoppar snäckorna i asken.

Beoplay E8 Sport finns med de exklusiva utförandena Black (svart) eller Oxygen Blue (blå). Smart laddningsetui som kan laddas trådlöst medföljer.

Höjdpunkter

 • Lång batteritid (7 timmar/30 timmar via laddningsetui)
 • Bluetooth 5.1 inkl. AAC och aptX
 • Dammskyddade och vattentäta (IP57)
 • 4 inbyggda mikrofoner för samtal i hög kvalitet
 • Smart laddningsetui som kan laddas trådlöst
Ola Hansson
Kristianstad
99 butikerHitta närmaste butik
Ola Hansson

Vår
Expertbedömning

 • Perfekta för sport och träning
 • Väldigt lång batteritid för att vara True Wireless-modell (7 timmar/30 timmar via laddningsetui)
 • Bluetooth 5.1 inkl. aptX
 • Används med smidiga och intuitiva touch-funktioner på vardera öronsnäcka
 • Väldigt skön komfort
 • Dedikerad app för personliga användarinställningar
 • 4 inbyggda mikrofoner för samtal i hög kvalitet
 • Väderbeständigt laddningsetui
 • Möjlighet till trådlös laddning (Qi-laddare köps separat)

Videos om Bang & Olufsen Beoplay E8 Sport

Tekniska specifikationer

Aktiv brusreduceringNej
Avspelning via USBNej
Bluetooth versionJa - 5.1 ( aptX, Apple AAC, SBC )
Frekvensomfång20-20000 Hz
HörslurstypIn-ear, True Wireless
Känslighet107 dB
MikrofonJa

Tillbehör till Bang & Olufsen Beoplay E8 Sport

Rekommenderade produkter

EARIN A-3 Trådlösa in-ear-hörlurar
EARIN A-3
Trådlösa in-ear-hörlurar
1 247:- / 2 495:- / Set