Hopp til innhold

Black Friday
2023

Erbjudanden
just nu

Här får du snabbt och lätt en överblick över alla våra aktuella erbjudanden så att du alltid kan få ett extra bra pris när du köper ny hifi eller TV. Kolla om det ligger ett kanonerbjudande och väntar, och kom ihåg – på HiFi Klubben kan du alltid prova produkterna innan du köper.
Se alla erbjudanden

Populära
Produkter

D3045
Integrerad förstärkare
6 998:- / 8 998:- / St.

Alla
butiker
firar Black Friday

Din lokala HiFi Klubben-butik firar också Black Friday. Vi har sett till att alla butiker är fyllda till bredden med grymma erbjudanden på allt från högtalare och subbasar till TV-apparater och hörlurar. Våra duktiga medarbetare står alltid redo att hälsa dig välkommen i våra butiker. På HiFi Klubben får du alltid ärlig och kompetent rådgivning utifrån dina behov. inte bara tomt säljsnack.

Fem goda
anledningar
att handla på HiFi Klubben

  • 3 års medlemsgaranti – du får alltid 3 års full garanti på dina HiFi köp på HiFi Klubben. Det är 1 år mer än vår standardgaranti och mycket bättre än den garanti konsumentköplagen föreskriver.
  • Rådgivning – vi ger dig alltid ärlig och kompetent rådgivning utifrån dina behov. Du ska nämligen ha rätt lösning – inte bara den dyraste.
  • 60 dagars Buy and Try – prova din nya utrustning hemma i 60 dagar innan du bestämmer dig. 
  • Garanti för gåshud – på HiFi Klubben handlar allting om ljud och bild i toppkvalitet. Vi ger dig musik- och filmupplevelser som garanterat kan ge dig gåshud

Leverans
efter Black Friday

Under dagarna efter Black Friday kommer leveranstiden att vara längre än normalt på grund av den stora mängd paket PostNord och andra transportörer ska hantera. Därför är det viktigt att du har tålamod och hämtar dina paket så snart de ankommer till ditt lokala utlämningsställe.

Avhämtning
i någon av HiFi Klubbens butiker

Om du inte vill vänta på att dina produkter ska skickas till ett utlämningsställe så kan du välja att hämta dina varor i någon av våra butiker. I butiken kan du också se produkterna och samtidigt få råd och vägledning av någon av våra engagerade medarbetare. Leveranstiden från det att huvudlagret skickar beställningen tills dess att butiken har varan i lager redo för avhämtning är normalt sett 1–4 dagar (under förutsättning att varan inte är restnoterad eller försenad av någon annan anledning). Vid avhämtning i butik betalar du naturligtvis inte porto/frakt.

Vad är
Black Friday?

Black Friday infaller alltid fredagen efter den fjärde torsdagen i november, som också är Thanksgiving. Det är världens största shoppingdag, då butiker och nätbutiker fylls med massor av fina erbjudanden.

Som en förlängning av Black Friday kommer Cyber Monday, och i dag kan du hitta erbjudanden som gäller ända från torsdag till måndag. Faktum är att det går att hitta erbjudanden under hela veckan fram till Black Friday och under helgen fram till Cyber Monday. Dessa företeelser går under namnet Black Week och Black Weekend. Black Friday-benämningen har mer än 30 år på nacken och härstammar från Philadelphia i USA. Fenomenet var en beskrivning av den våldsamma trafik som uppstod under dagarna efter Thanksgiving.

Black Friday har på senare tid blivit startskottet på julhandeln i Sverige och varje år sätts nya försäljningsrekord. Nära hälften av alla handlare genomför någon form av priskampanj under Black Friday-perioden. Mycket pekar också på att de flesta svenskar föredrar att handla på nätet i anslutning till Black Friday.

Vi på HiFi Klubben ser fram emot kommande år, då vi står redo med de bästa erbjudandena både online och i alla våra butiker.