Hopp til innhold
Bluesound
Soundbar

Bluesound PULSE SOUNDBAR 2i

9 998:-st.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Unik soundbar som sätter helt nya standarder för ljudkvalitet, även utan subbas. Och du får hela Bluesound-världen på köpet!

Läs mer:

Beskrivning

Bluesound PULSE SOUNDBAR 2i – suveränt TV-ljud, trådlös surround, trådlös musikstreaming och redo för multiroom

 • Enastående ljudkvalitet och råstyrka för att vara en soundbar, även utan subbas
 • Möjlighet till trådlös subbas
 • Ljudstyrkan kan regleras med TV:ns fjärrkontroll via HDMI-CEC eller IR-inlärningsfunktion
 • Helt trådlös integrering med övriga multiroom-komponenter i Bluesound-systemet
 • Apple AirPlay 2 och Bluetooth med tvåvägsfunktion för trådlösa hörlurar
PULSE SOUNDBAR 2i är världens kanske bästa TV-soundbar. Den ger dig både imponerande TV-ljud, trådlös musikstreaming från internet i fin kvalitet, samt perfekt trådlöst integrering med resten av det kritikerrosade multiroom-systemet Bluesound. Därmed kan du blixtsnabbt bygga ut ditt system med andra multiroom-högtalare och musikstreamers från Bluesound, så du kan njuta av trådlös musik i alla rum i ditt hem.

Unna dig en TV-upplevelse med HDM I
PULSE SOUNDBAR 2i har HDMI-port med Audio Return Channel och HDMI-CEC, vilket ger dig ett antal fördelar. Om TV-programmet sänds med Dolby Digital-surroundljud kommer soundbar-högtalaren automatiskt att registrera detta och mixa ned ljudet till en kristallklar stereosignal på soundbar-högtalaren.

Via HDMI-CEC kan din TV och soundbar-högtalaren kommunicera med varandra, vilket får dagliga operationer som att välja kanal, reglera ljudstyrka med mera kan skötas helt smärtfritt via din TV:s fjärrkontroll. Om du skulle ha en äldre TV som inte stödjer CEC, kan du använda den inbyggda IR-inlärningsfunktionen för TV-fjärrkontrollen. Därför kan du alltid vara säker på att du får en bra TV-upplevelse, både när det gäller ljud och användning. Naturligtvis startas och stängs PULSE SOUNDBAR 2i automatiskt tillsammans med TV:n.

Ett oändligt utbud av trådlös musik
Via Bluesound-appen får du fullständig överblick över all din musik, med skivomslag och alla funktioner till hands. Du får tillgång till TIDAL, Spotify Connect, Deezer och andra streamingtjänster (via betalabonnemang). Naturligtvis har systemet även inbyggd internetradio. Har du musik lagrat lokalt på din smarttelefon eller surfplatta, kan du spela det trådlöst och i högkvalite via Bluetooth.

PULSE SOUNDBAR 2i finns i svart eller vitt utförande. Fötter och väggfäste medföljer.

PULSE SOUNDBAR 2i – en avancerad soundbar

PULSE SOUNDBAR 2i är fullmatad till bristningsgränsen med avancerad digital teknik som gör den till mycket mer än bara en soundbar. Två kompletta inbyggda trevägshögtalarsystem som drivs av hela 6 x 20 inbyggda watt tar ljudkvaliteten till en nivå där du både klarar dig utan subbas och kan spela musik i en kvalitet som du mer än gärna vill kännas vid. Om du ändå vill ha mer bas kan du ansluta en subbas via RCA-utgången – eller trådlöst med Bluesounds egen PULSE SUB.


Bluesound – multiroom med extra kvalitet i alla detaljer

Bluesound har utvecklats av den legendariska hifi-tillverkaren NAD, som i mer än fyra årtionden levererat suveräna hifi-produkter till entusiaster över hela världen. Här får du allt det bästa när det gäller trådlös musik utan att du behöver kompromissa med ljudkvaliteten, göra dig av med din gamla anläggning eller blanda in datorn i din musikupplevelse.


Bluesound kan erbjuda en suverän ljudlösning för alla rum, oavsett om det handlar om flexibilitet, användarvänlighet eller kompromisslös hifi. Anslutningar och funktionalitet är genomtänkta till en grad du inte hittar i något annat system, och du kan fritt kombinera dig fram till ett komplett trådlöst musiksystem som perfekt matchar det du behöver. De viktigaste Bluesound-komponenterna är:


NODE 2i: Trådlös musikstreamer som du bara behöver koppla till din anläggning.

POWERNODE 2i: Trådlös musikanläggning med inbyggd stereoförstärkare på 2 x 60 watt som på egen hand kan driva ett par riktigt bra hifi-högtalare.

VAULT 2i: Trådlös musikstreamer med inbyggd CD-rippare och 2 TB hårddisk för lagring av musik.

PULSE 2i / PULSE MINI 2i / PULSE FLEX 2i: Trådlösa högtalare med högkvalitativ inbyggd förstärkare.

PULSE SOUNDBAR 2i: Avancerad TV-soundbar med möjlighet att ansluta trådlös subbas.


Bluesound kan också integreras med en rad stereoförstärkare och surround-receivrar från NAD via geniala MDC-inbyggnadsmoduler. Det här gör att du till exempel kan välja en audiofil NAD-lösning som huvudanläggning i vardagsrummet och samtidigt njuta av alla de flexibla möjligheter Bluesound erbjuder i alla sekundära rum. Unikt för Bluesound En unik möjlighet är att du till och med kan integrera Bluesound i kompromisslösa High End-anläggningar via NAD:s exklusiva Masters-serie.


En annan unik lösning är att du kan få en Bluesound-modul till det audiofila trådlösa högtalarsystemet CALLISTO från DALI. Med den här kombinationen får du på ett bräde smidig trådlös användning, ett oändligt utbud av musik från internet och den traditionella stereoanläggningens höga ljudkvalitet – utan att ha en stor anläggning och fula högtalarkablar.


AirPlay 2 – streaming och multiroom för Apple-fans

AirPlay 2 är en Apple-teknik som via din iPhone/iPad ger alla trådlösa AirPlay 2-högtalare avancerad multiroom-funktionalitet. AirPlay 2 är integrerad i operativsystemet Apple iOS, så praktiskt taget varenda app som kan spela ljud – inklusive YouTube och Netflix – kan streama ljudet direkt till högtalare och anläggningar med AirPlay 2. Med andra ord kan du via iOS kombinera ditt Bluesound-system med AirPlay 2-kompatibla högtalare och anläggningar från andra tillverkare, vilket ger dig mycket mer flexibla möjligheter när du komponerar ditt multiroom-system.


Tvåvägs Bluetooth – smart och smidigt för trådlösa hörlurar

Om du vill att det ska vara väldigt smidigt så finns alltid Bluetooth till hands, till exempel om dina vänner vill spela upp en bra låt från sin smartphone. Via Bluetooth kan du dessutom spela upp ljudet från YouTube, Netflix och en mängd andra appar även om du inte har en iPhone för AirPlay 2. Bluetooth-funktionen stödjer aptX HD-formatet som kan överföra 24-bitarsljud och ge fin ljudkvalitet från en matchande spelare.


En riktigt smart detalj är att 2i-generationen (bortsett från FLEX) även har fått tvåvägs Bluetooth, så att du kan spela musik från Bluesound trådlöst till ett par Bluetooth-lurar. Det skonar ditt smartphone-batteri, musiken blir inte avbruten av telefonsamtal och du får optimal Bluetooth-ljudkvalitet. Friare möjligheter kan du nästan inte få, och med alla de fina trådlösa hörlurar som finns på marknaden är det här väl värt att ta med i beräkningen.


Njut av all musik i världen – även i 24-bitars HD-kvalitet

Bluesound stödjer ett flertal populära musiktjänster på nätet (TIDAL, Spotify Connect, Deezer, Napster m.fl.). Det här gör att du kan få direkt tillgång till miljontals låtar, och om du till exempel väljer HiFi-versionen i TIDAL kan du streama i full CD-kvalitet. Spotify Connect är en helt genial lösning för dig som redan gillar Spotify-appen. Här kan du nämligen spela musiken från samma Spotify-app som du redan är bekant med.*


Ett snabbt växande antal titlar på TIDAL HiFi finns tillgängliga i 24-bitars-kvalitet via MQA-formatet (Master Quality Audio). Bluesound är världens första fullt utbyggda multiroom-system som stödjer MQA.


Det samma gäller högupplösta musikfiler ända upp till 24 bit/192 kHz som kan hämtas från internet, till exempel från amerikanska HDtracks. När du hämtat ner filerna kan du spela musik i äkta HD-kvalitet på Bluesound via antingen din PC/Mac eller direkt från ett USB-minne eller en USB-hårddisk, och du kan se fram emot en riktigt stor upplevelse – inte minst när du lyssnar på musik som du trodde att du redan kunde utan och innan.**


Bluesound-app – styr multiroom trådlöst i hela ditt hem

Bluesound är framtaget för att skötas trådlöst från din smartphone via Bluesound-appen (Apple iOS/Android) som du hämtar gratis. Du kan också få en full överblick från din PC/Mac via motsvarande Bluesound Desktop Controller. Oavsett om du spelar från en musiktjänst på nätet eller från din egen samling, har du allting inom räckhåll, och med albumomslag och tydlig information om låtar, album och artister är det ett sant nöje att botanisera bland möjligheterna.


Bluesound kan skicka musik till varje hörn av ditt hem trådlöst. Du väljer bara en passande Bluesound-högtalare eller -musikstreamer – sedan har du kvalitetsunderhållning i vardagsrum, kök, sovrum, kontor, barnrum, badrum med mera. Från appen väljer du musik och reglerar volymen för varje rum, men du kan också välja att spela samma musik i hela huset. Eller så kan du dela in rummen i grupper, t.ex. en vuxen- och en barnavdelning.


Snabb och smidig installation – även för installationslösningar

Bluesound är enkelt att installera även om du inte är särskilt intresserad av datorer och nätverk. Allt du behöver ha till hands är lösenordet till ditt trådlösa nätverk – sen är konfigurationen i de flesta fall snabbt och smärtfritt undanstökad. Men om du skulle behöva hjälp står HiFi Klubben naturligtvis gärna till tjänst.


Bluesound kräver inte heller att du bygger in ljudet eller drar kablar från rum till rum, så du kan snabbt utöka systemet till fler rum. Och om du någon gång ska flytta kan du enkelt packa ner alltsammans och ta det med dig. Om du bygger nytt eller bygger om kan du välja att dra högtalar- och nätverkskablar i väggarna och placera alla de spelare och förstärkare som behövs centralt i ett separat teknikutrymme. Bluesound och NAD erbjuder givetvis också enheter som designats speciellt för installationslösningar.


* Förutsätter betalabonnemang. Fler streamingtjänster kommer att läggas till längre fram.

** Musik från ett USB-lagringsmedium ska spelas via den Bluesound-komponent som det är fysiskt anslutet till. Via grupperingsfunktionen kan dock musiken skickas till flera rum.


Vår
Expertbedömning

Fördelar

 • Enastående ljudkvalitet och råstyrka för att vara en soundbar, även utan subbas
 • HDMI-port med Audio Return Channel och HDMI-CEC
 • Bluetooth med aptX HD och tvåvägsfunktion för trådlösa hörlurar samt Apple AirPlay 2 (via gratis programvaruuppdatering)
 • Solid och snygg finish i svart eller vitt
 • Enkel att konfigurera och automatisk på/av-funktion
 • Ljudstyrkan kan regleras från din TV:s fjärrkontroll (IR-inlärningsfunktion)
 • Kan anslutas till alla subbasar via kabel – och trådlöst med PULSE SUB
 • Anslutning för extern digital och analog ljudkälla (optisk/RCA)
 • Full trådlös integrering med övriga multiroom-komponenter från Bluesound samt förstärkare/receivrar från NAD som byggts ut med MDC-modulen för Bluesound och DALI CALISTO
 • Streama din egen musiksamling på PC/Mac, smartphone och surfplatta samt internetradio och streamingtjänster på nätet (TIDAL, Spotify Connect, Deezer m.fl.)
 • Stödjer HD-ljud upp till 24 bit/192 kHz
 • Trådlös kontroll från både smartphone, surfplatta och PC/Mac
 • Kan spela musikfiler direkt från USB-lagringsmedia
 • Kan sättas i offline-standby när du inte använder den (0,4 watt)

Begränsningar

 • Ska anslutas till TV:n via kabel
 • Vissa alternativ stödjer ännu fler streamingtjänster
 • Äkta hifi kräver fortfarande en bra förstärkare och separata högtalare

Reviews

Videos om Bluesound PULSE SOUNDBAR 2i

Tillbehör till Bluesound PULSE SOUNDBAR 2i

Tekniska specifikationer

Förstärkare20 watt
Förvrängning (THD)0,03%
D/A-omvandling (ljud)24-bit/192kHz - ARM Cortex A9 CPU 1GHz processor
Storlek diskant1"
Storlek mellanregister2"
Storlek bashögtalare4"

Rekommenderade produkter