Hopp til innhold

Stort ljud och
stora
möjligheter

Högtalarserien FENRIS från Argon Audio ger dig allt du behöver för TV-ljud och musik utan att du behöver se en hel anläggning i hyllan och tömma bankkontot. Här får du riktig hifi till soundbar-pris!

FENRIS är en komplett musikanläggning där allt har byggts in elegant i högtalarna. På så sätt kan du unna dina öron fint ljud utan att belamra inredningen med onödiga apparater och kablar. Du får riktigt hifi-ljud i äkta stereo, trådlös musik med Bluetooth, supersmidigt TV-ljud i hög kvalitet och ingångar för andra musikkällor, inklusive skivspelare. Allt levereras i enkel och stilren skandinavisk design. Vad mer kan man begära?

Du kan välja mellan tre FENRIS-modeller i olika storlekar och utföranden. Alla har bra ljud och smarta funktioner gemensamt, så du behöver bara bestämma dig för hur mycket av det goda du behöver. Behöver du en kompakt modell till hyllan eller en stark golvhögtalare som får bas och trummor att kännas i magen? FENRIS hänger med hela vägen och har en design som passar det moderna hemmet, så det finns inget att tveka över.

Kom förbi din HiFi Klubben-butik och upplev FENRIS – riktig hifi till soundbar-pris!

Vilken
FENRIS
passar dig?

STORT TV-LJUD I STEREO MED
VÄLDIGT SMIDIG
HANTERING

Via HDMI kan du koppla in din TV, få optimal digital ljudkvalitet och reglera ljudet via TV:ns fjärrkontroll. Sedan har du både stort ljud och smidig användning, inklusive automatisk på/av. Du behöver bara luta dig tillbaka i soffan och njuta av att din TV-upplevelse blivit mycket bättre.

TRÅDLÖS
MUSIK

INOM RÄCKHÅLL

Via Bluetooth 5.0 kan du spela all världens musik trådlöst och i bra kvalitet från din telefon, surfplatta eller dator. Det gäller både musiktjänster, din egen musiksamling och andra streamingtjänster som exempelvis YouTube och Netflix. Bluetooth löser det.

PERFEKT TILL DIN
SKIVSPELARE

FENRIS har dedikerad skivspelaringång med inbyggd RIAA-förstärkare så att du kan ansluta en helt vanlig skivspelare direkt. Förbered dig för nostalgiska stunder till det varma knastret från dina favoritplattor.

STORT LJUD, BÄTTRE
GAMING

Du får en mycket större gaming-upplevelse med kanonbra ljud. Det kan vara ett par kompakta FENRIS-högtalare på skrivbordet och kanske en subbas som ger extra tryck i explosionerna. Gaming på TV:n? Prova ett par häftiga golvhögtalare!

STILREN
SKANDINAVISK DESIGN

Bra ljud är läckert, men dina prylar ska givetvis också vara snygga att titta på. FENRIS har en enkel och stilren skandinavisk design som fungerar både med och utan frontskydden i tyg. Välj den finish som passar bäst till stilen i just ditt hem.

Argon Audio FENRIS-serien

 • FENRIS A4

  • Extra kompakta mått
  • 4-tums bas
  • För mindre rum, skrivbord eller kompakta TV-möbler
 • FENRIS A5

  • Extra botten och råstyrka
  • 5,25-tums bas
  • Bra kompakt allroundare
 • FENRIS A55

  • Råstark golvhögtalare
  • 2 x 5,25-tums bas
  • För stora vardagsrum och stora ljudupplevelser

Rekommendarade
produkter