Hopp til innhold

Pimpa din
SOUNDBOKS

Din SOUNDBOKS kan mycket mer än du tror. Ge den ett häftigt tillbehör – så har du en riktig problemlösare som du kan ta med överallt.

SOUNDBOKS är Bluetooth-högtalaren som kan mycket mer än de andra. Den spelar högre, den spelar längre och den tål stryk som skulle göra de flesta andra mobila högtalare redo för verkstan eller tippen. Men det är bara början – det finns nämligen massor av tillbehör som gör din SOUNDBOKS-upplevelse ännu häftigare.

Se alla våra
SOUNDBOKS
prylar här

Tillbehör
för varje tillfälle

Ska du på festival? Ta din SOUNDBOKS på ryggen med en smart bärram. Lås fast den med ett solitt jordankare, förbered dina extrabatterier och spela i dagar. Ska du ordna firmafest eller behöver du musik till ett fitnesspass? Ställ SOUNDBOKS i huvudhöjd på ett solitt stativ och koppla in mikrofonen du köpt till. Sedan kan du enkelt göra dig hörd oavsett om du ska berätta om den senaste årsredovisningen eller få fart på taggade passdeltagare till dunkande bas.

Givetvis finns även kablar, laddare och andra smarta och praktiska tillbehör. Pimpa din SOUNDBOKS – den förtjänar kärlek!