Hopp til innhold
Denon
Hemmabioreceiver

Denon AVC-A110

64 998:-st.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Denon firar 110-år i musikens tjänst med denna exklusiva Limited Edition-utgåva. Kvalitet i världsklass!

Läs mer:

Beskrivning

Denon AVC-A110 – unik High End Limited Edition-hemmabioreceiver för att fira Denons 110-årsjubileum

 • Handbyggd på Denons egen fabrik i Shirakawa i Japan
 • Tillverkas endast i begränsat antal (Limited Edition)
 • Väldigt tung och stabil konstruktion, inkl. fötter i gjutjärn och aluminiumfront med utfräst 110-årslogga
 • 13.2-kanalig förstärkare med 15.2 Pre Out
 • Audiofil och extra strömstark förstärkardel uppbyggd i L/R-separerade monoblock
 • HDMI 2.1 med 8K, eARC, Dolby Vision, HDR 10+, Dynamic HDR, HLG m.m.

Denon AVC-A110 är en exklusiv Limited Edition-hemmabioreceiver som utvecklats och tagits fram särskilt för Denons 110-årsjubileum. Det är faktiskt hela 110 år sedan Denon tog plats bland världens ledande tillverkare av ljudutrustning, och när de lanserar en jubileumsmodell kan du lita på att du står med något helt unikt framför dig.

Alla detaljer på AVC-A110 är tillverkade efter otroligt höga kvalitetsstandarder på Denons egen fabrik i Shirakawa i Japan, som är reserverad för deras allra finaste High End-produkter. 110-årsloggan för att markera jubileet har frästs ut elegant i fronten, och den unika och exklusiva finishen i Graphite Silver är en fröjd för ögat.

Ägarglädje på högsta nivå

Under utvecklingen av Denon AVC-A110 har ingenjörerna fått fria händer att följa sina drömmar utan några större hänsyn till budgeten. Ljudet har finjusterats av Denons egna ”gyllene öron” – Sound Masters – för att ytterligare särskilja jubileumsversionen från standardmodellen.

På insidan bakom frontplattan hittar du ett otal elektroniska och mekaniska förbättringar, och vid den avslutande kvalitetskontrollen görs inga om helst kompromisser. Varje färdigställt exemplar levereras således med 5 års fabriksgaranti och ett särskilt certifikat med ett godkännande från Denons ledande ingenjör. Allt sammantaget en helt unik totalupplevelse och en produkt som kommer att ge dig många års oöverträffad ägarglädje.

Vänta inte för länge om du vill säkra dig AVC-A110 eller någon av de tre andra exklusiva 110-årsprodukterna. Det här rör sig om en Limited Edition som bara tillverkas i ett väldigt begränsat antal. När de tagit slut så är de slut.

AVC-A110 finns i aluminiumutförandet Graphite Silver. Programmerbar systemfjärrkontroll med metallfinish medföljer. 

Enastående teknik för enastående ljudkvalitet

Vid framtagningen av AVC-A110 har Denon tagit avstamp i AVC-X8500H som redan är en av världens absolut bästa hemmabioreceivrar. Men Denon har uppgraderat både design och teknik i jubileumsversionen och har verkligen månat om detaljerna.

Utöver den unika finishen i Graphite Silver har fötterna på AVC-A110 ett tungt utförande i gjutjärn. På baksidan hittar du en extra stabil bakplatta med en rad läckra, guldpläterade anslutningar, inklusive enormt solida guldpläterade högtalarterminaler som kommer att hålla dina kablar i ett orubbligt järngrepp år efter år. Om du tar en titt under huven kommer du att möta en kopparklädd monteringsplatta för transformatorn, samt en helt svart design som bidrar till att skilja AVC-A110 från både den ursprungliga versionen och alla andra hemmabioreceivrar på marknaden.

HDMI 2.1 med 8K och allt för film, TV och gaming i högsta bildkvalitet

I bästa Denon-anda är AVC-A110 fullmatad med de allra senaste och häftigaste HDMI-funktionerna. Du får HDMI 2.1 med fullt 8K-stöd, så du är du förberedd för framtidens fantastiska bildkvalitet, oavsett om signalen kommer från en video-streamingtjänst eller en spelkonsol som PS5 eller Xbox Series X.**

Denon har gjort allt för att ge dig en helt fantastisk gaming-upplevelse i hemmabion. Du får stöd för 4K/120 Hz och ALLM (Auto Low Latency Mode), QFT (Quick Frame Transport) och VRR (Variable Refresh Rate). Alltsammans tekniker framtagna för knivskarp bild med flyt och perfekt synkronisering mellan ljud och bild vid gaming.

Med QMS (Quick Media Switching) slipper du irriterande väntetid och svart skärm när bildkällan byter bildfrekvens eller upplösning. Hela 3 HDMI-utgångar ger dig alla möjligheter att skapa en perfekt setup, oavsett om du använder projektor, TV eller bägge delar.

Obs! HDMI 2.1 stöds på 1 x HDMI-ingång och 2 x HDMI-utgångar. I kombination med Xbox Series X kommer det inte att vara möjligt att utnyttja maxinställningen 4K/120Hz/HDR för HDMI. Vi rekommenderar att du väljer en annan Video output-inställning för Xbox Series X (60Hz eller non-HDR), eller att du kopplar din Xbox direkt till TV:n och ljudet till din hemmabioreceiver via eARC.

Vår
Expertbedömning

Fördelar

 • Handbyggd på Denons egen fabrik i Shirakawa i Japan
 • Tillverkas endast i begränsat antal (Limited Edition)
 • Väldigt tung och stabil konstruktion, inkl. fötter i gjutjärn och aluminiumfront med utfräst 110-årslogga
 • HDMI 2.1 med 8K, eARC, Dolby Vision, HDR 10+, Dynamic HDR, HLG m.m.
 • 13.2-kanalig förstärkare med 15.2 Pre Out
 • Audiofil och extra strömstark förstärkardel uppbyggd i L/R-separerade monoblock
 • Specialframtagna DHCT-utgångstransistorer (Denon High Current Transistors)
 • Audiofil signalbehandling med 32-bit DDSC-HD, AL32 Multichannel Processing och 32-bitars uppsampling av ljud
 • Stödjer Dolby Atmos, DTS:X, Auro-3D och IMAX Enhanced med funktion som skiftar automatiskt

Begränsningar

 • Tar en del plats (48 cm djup)
 • Endast en USB-ingång (på framsidan)
 • En del lösningar med separat processor/effektförstärkare kan erbjuda ännu mer flexibilitet och råstyrka

Videos om AVC-A110

Tillbehör till Denon AVC-A110

Tekniska specifikationer

Uteffekt (8 ohm, 2 kanaler) 150 watt (20-20.000Hz / 0,08% THD) (vs. Harman Kardon, Yamaha) watt
Uteffekt (6 ohm, 1 kanal) 210 watt (IEC/1kHz) (vs. Onkyo, Sony, Pioneer) watt
Uteffekt (6 ohm, 2 kanaler) 190 watt (DIN /0,7% THD) watt
Förstärkarkanaler13
FörstärkarteknikAnalog

Rekommenderade produkter

EPICON 8
DALI EPICON 8
Golvhögtalare
219 996:- / Par