Hopp til innhold
Denon
Soundbar

Denon DHT-S716H

8 498:-st.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Avancerad TV-soundbar med bra ljud, inbyggd HEOS-funktion och möjlighet att ansluta trådlösa surround-bakhögtalare och trådlös subbas.

Läs mer:

Beskrivning

Denon DHT-S716H – avancerad soundbar med ett otal möjligheter

 • Ljud och anslutningsmöjligheter i toppklass för att vara en TV-soundbar, inkl. 4 HDMI-portar
 • Kan byggas ut med trådlösa surround-bakhögtalare och trådlös subbas (extrautrustning)
 • HEOS-funktion, Bluetooth och wifi inbyggt
 • Redo för röststyrning (Google-assistenten och Amazon Alexa)
 • Helt trådlös multiroom-integrering med övriga spelare och högtalare från HEOS

DHT-S716H är en avancerad TV-soundbar som ger dig ljud och användarupplevelse i särklass. Med hela fyra HDMI-portar kan du ansluta all din utrustning, och du får även HDMI-in/ut, inkl. CEC/Audio Return Channel, vilket underlättar både anslutning och användning. Samtidigt får du högsta möjliga ljudkvalitet från all utrustning du ansluter, inklusive stöd för högupplöst ljud i 24 bit.

DHT-S716 spelar fint och fylligt på egen hand, men det kan bli ännu bättre. Du kan nämligen köpa till trådlösa Denon-högtalare som surround-bakkanaler, plus en trådlös Denon-subbas. Då kommer du så nära den äkta biografkänslan du kan utan att samtidigt behöva dras med en separat anläggning och tillhörande kablar i vardagsrummet. Du kan se fram emot övertygande kvalitetsljud från TV:n!

Smidig användning och all världens musik via HEOS-appen

Via din smartphone/surfplatta och den användarvänliga HEOS-appen har du tillgång till HEOS hela trådlösa värld, inklusive musiktjänster (Spotify Connect, TIDAL m.fl.). Dessutom kan du styra all din musik på DHT-S716H, HEOS trådlösa högtalare och musikstreamers i resten av ditt hem. HEOS-appen ger dig en komplett överblick över all din musik med albumomslag såväl som alla funktioner. När du vill lyssna på musik så smidigt som möjligt kan du även lyssna direkt från din smartphone via inbyggd Bluetooth.

DHT-S716H kan du placera på en hylla tillsammans med din TV. Den låga designen gör att den enkelt får plats under de flesta TV-apparater, men du kan även använda fötterna som medföljer om du till exempel behöver få upp högtalaren ovanför TV:ns bordsstativ.  Eller så kan du hänga DHT-S716H på väggen i de integrerade nyckelhålsfästena. Monteringsmallen som medföljer gör det enkelt att borra de hål som behövs precis där de ska vara för ett perfekt resultat.

Förberedd för röststyrning

DHT-S716H är redo för röststyrning med Google-assistenten och Amazon Alexa. Med röststyrning kan du sköta en rad grundläggande funktioner, som t.ex. ljudstyrka och upp/ned och play/paus/hoppa över. Inom en snar framtid kommer du även att kunna välja ett flertal andra kommandon som ger dig en helt ny upplevelse med din Denon-produkt.

Tänk på att röststyrning kräver att du har en separat röststyrningsenhet kopplad till ditt nätverk tillsammans med DHT-S716H, till exempel din smartphone eller en separat röststyrningshögtalare, som finns för en billig peng.

DHT-S716H finns med svart finish. Kompakt IR-fjärrkontroll medföljer.

Denon DHT-S716H – så enkelt är det att få bra ljud på TV:n 

HEOS-appen hjälper dig med konfigurationen så att du kan börja lyssna snabbt och smärtfritt. Precis som på de andra Denon-produkterna med HEOS görs wifi-inställningarna en gång, sedan hjälper appen dig att komma vidare.

Starta TV:n, välj önskad anslutning (HDMI eller optisk) och läs in koderna från din TV:s fjärrkontroll i DHT-S716H med ett par enkla knapptryckningar. Det här är mycket enklare än det låter, och om du kopplar in DHT-S716H via HDMI – vilket är den mest optimala lösningen – behöver du inte ens göra det. Sen går det nämligen automatiskt via den smarta HDMI-CEC-funktionen.

Denon HEOS – ett trådlöst och komplett hifi-streamingsystem för hela hemmet

HEOS är ett komplett och flexibelt hifi-system för multiroom-streaming. Det är utvecklat av Denon som är en av världens äldsta och mest välrenommerade hifi-tillverkare. HEOS levererar en kombination av ljudkvalitet, teknik och unik flexibilitet som håller absolut toppklass på en spännande och snabbt växande marknad.

I dag kan du välja bland en rad Denon-produkter med inbyggd HEOS-funktion, däribland stereo- och hemmabioreceivrar, soundbar-högtalare för TV, musikstreamers och trådlösa högtalare. Med det här systemet kan du fylla hela ditt hem med trådlös musik i hög kvalitet, och via en enkel och elegant app kan du styra alltsammans via din smartphone eller surfplatta (iOS/Android).

Eftersom HEOS i hög grad är en programvarubaserad produkt kan du också se fram emot en rad nya funktioner längre fram, till exempel integrering med fler musiktjänster. De här uppdateringarna kommer att bli tillgängliga via internet efter hand som de utvecklats klart. På så sätt kommer ditt HEOS-system att bli bättre och bättre med tiden – helt automatiskt!

Unik och suverän integrering med Denons hifi-system

HEOS har utvecklats för att kunna integreras perfekt med existerande Denon-baserade stereo- och hemmabioanläggningar. Flera modeller har redan fått HEOS inbyggt, men annars kan du snabbt och lätt lägga till en trådlös HEOS Link-streamer till din förstärkare eller receiver.

Link startar själv anläggningen när du aktiverar HEOS-appen. Den ansluter dessutom till förstärkarens/receiverns volymkontroll så att allt kan styras via appen. På så sätt får du både full användarvänlighet från det trådlösa systemet, plus den höga ljudkvalitet en riktig hifi-anläggning besitter. Det här är en unik och genomtänkt detalj som ger dig en HEOS-upplevelse i toppklass.

Njut av all världens musik via Spotify Connect, TIDAL och mycket annat 

HEOS är fullt integrerat med streamingtjänsterna TIDAL, Deezer m.fl, och du får även stöd för Spotify Connect, så du har tillgång till fler än 20 miljoner låtar från Spotify-appen som du redan är väl bekant med från din smartphone eller surfplatta. Du kan också lyssna på tiotusentals radiostationer på internet, ansluta externa USB-lagringsmedia eller en analog ljudkälla och sedan strömma musiken från dessa till hela ditt HEOS-system.

HEOS-app – trådlös användarvänlighet i särklass

HEOS har tagits fram för att styras trådlöst via wifi med hjälp av den kostnadsfria HEOS-appen (Apple iOS/Android), så om du redan har en smartphone eller surfplatta har du redan bäddat för att kunna njuta av din musik med en användarvänlighet du aldrig sett maken till.

Appen är svensk, och oavsett om du spelar musik från din egen samling eller via internet så har du allting till hands. Det läckra användargränssnittet ger dig en fantastisk överblick över musiken, och med skivomslag och tydlig information om låtar, album och artister är det ett sant nöje att utforska alla möjligheter.

HEOS har självklart tänkt på hela familjen när det gäller användningen. I många andra streamingsystem måste hela familjen samsas om samma konfiguration, spellistor, spelkö osv. I HEOS kan varje användare ha ett helt eget användarkonto. Så när du startar HEOS ser du bara dina egna spellistor, dina favoriter, din historik, ditt Spotify-konto med dina spellistor osv. Likaså, när tonåringen i familjen loggar in på HEOS från sin enhet, får han eller hon se sin egen historik, sina egna inställningar osv.

Snabb och enkel installation

HEOS är enkelt att installera även om du inte är särskilt intresserad av datorer och nätverk. Första gången du konfigurerar en HEOS-enhet behöver du bara ha lösenordet till ditt trådlösa nätverk till hands – sen är konfigurationen i de flesta fall snabbt och smärtfritt undanstökad. Alla efterföljande HEOS-enheter läggs sen till på ett kick utan att du behöver några nätverkskunskaper eller koder. Men om du skulle behöva hjälp står HiFi Klubben naturligtvis gärna till tjänst.

Trådlös hifi i hela ditt hem

HEOS är också ett enastående multiroom-system som kan skicka ut musik till hemmets alla vrår. Du väljer bara en lämplig HEOS-högtalare eller musikspelare, sen har du kvalitetsunderhållning i vardagsrum, kök, sovrum, kontor, barnrum, badrum m.m. Det är bara fantasin och plånboken som sätter gränserna, och HEOS begränsar inte kvalitetsnivån. Du kan själv bestämma hur bra din stereoanläggning eller hemmabio ska vara. Det är bara att botanisera bland Denons många stereoförstärkare eller hemmabioreceivrar.

Med hjälp av appen och din smartphone/surfplatta väljer du musik och ljudnivå individuellt för varje rum, men du kan även välja att spela samma musik i hela huset. Eller så kan du dela in rummen i grupper, t.ex. en vuxen- och en barnavdelning.

HEOS kräver inte att du bygger in ljudet eller drar kablar från rum till rum, så du kan snabbt utöka systemet till fler rum. Och om du någon gång ska flytta kan du enkelt packa ner alltsammans och ta det med dig. Om du bygger nytt eller bygger om kan du välja att dra högtalar- och nätverkskablar i väggarna och placera alla de spelare och förstärkare som behövs centralt i ett separat teknikutrymme. HEOS ger dig alla möjligheter.

Tänk på att HEOS ger dig möjlighet att välja mellan två olika standby-inställningar, nätverksstandby och dvala (deep standby). Om din spelare alltid ska vara redo att användas – till exempel till TV:n eller huvudanläggningen i vardagsrummet – så väljer du den första inställningen.

I de rum där du inte spelar musik så ofta kan du välja dvala. Då får du trycka på spelaren och vänta ett ögonblick innan du börjar använda den, men i gengäld går standby-förbrukningen ända ner till 0,5 watt, precis som t.ex. på Denons miljövänliga hemmabioreceivrar. Det här är absolut något som gör din elräkning grönare i längden.

Vår
Expertbedömning

Fördelar

 • Väldigt bra ljudkvalitet för att vara en soundbar-lösning
 • Kan byggas ut med trådlösa surround-bakhögtalare och trådlös subbas
 • Enkel att installera via använda via den användarvänliga HEOS-appen
 • HEOS-funktion, Bluetooth och wifi inbyggt
 • Musikstreaming via Spotify Connect, TIDAL, Napster, Deezer m.fl.
 • Internetradio (TuneIn)
 • Redo för röststyrning (Google-assistenten och Amazon Alexa)
 • 4 x HDMI-ingångar, inkl. CEC/Audio Return Channel
 • Ljudstyrkan kan regleras via TV:ns fjärrkontroll
 • Stöd för högupplöst ljud i 24 bit
 • Helt trådlös integrering med övriga spelare och högtalare från HEOS
 • Integrerat väggfäste
 • Låg, placeringsvänlig design, fötter medföljer

Begränsningar

 • Anslutning av TV kräver kabel (HDMI, optisk eller analog minijack), resten sker trådlöst
 • Trådlös subbas är extra tillbehör
 • Ingen AirPlay 2
 • Äkta hifi kräver fortfarande en bra förstärkare och separata högtalare

Videos om DHT-S716H

Tekniska specifikationer

FjärrkontrollJa
RadiotypInternet radio
Integrerat väggfästeJa
Spikes ingårJa
MultiroomJa
TeknologierAlexa, Google Assistant, Heos By Denon
StreamingtjänsterSpotify, Tidal, Qobuz, Deezer, Napster, Tunein
RöststyrningVia extern smart högtalare

Rekommenderade produkter