Hopp til innhold
  • AUDYSSEYPROKIT

Pro Kit

3 998:-st.
Denna produkt har utgått

Den här produkten finns inte längre i vårt sortiment. Se vårt nuvarande utbud av %1

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Professionell digital rumskorrektion som ger ditt High End-hemmabiosystem en mycket mer exakt kalibrering än en vanlig Audyssey-korrektion.

Läs mer:

Beskrivning

Audyssey Pro Kit – ultimat digital rumskorrektion för High End-hemmabion
Audyssey Pro Kit är en ultimat och professionell metod att optimera ljudet i en High End-hemmabio, exempelvis baserad på NAD M15HD. Med Audyssey MultEQ Pro-kalibrering får du en rad fördelar som ger ett ännu bättre resultat än en konventionella Audyssey-kalibrering:

- upp till 32 kalibreringsmätningar i ett enda rum
- mycket hög upplösning
- professionellt kalibrerad mätmikrofon
- möjlighet att säkerhetskopiera kalibreringen på dator

En professionell lösning
Audyssey Pro-kalibrering är en avancerad process som gräver grundliga kunskaper för att ge ett optimalt resultat. Vi rekommenderar starkt att du tar hjälp av en professionell installatör när du utför kalibreringen. Då behöver du inte heller investera i utrustning själv.

Om du inte har någon möjlighet att ta hjälp av en installatör – eller om du själv har de tekniska kunskaper som krävs – kan du köpa Audyssey Pro Kit separat. Observera att du utöver själva utrustningen måste köpa en separat programlicens av Audyssey (150 dollar/januari 2011) som binder utrustningen till din specifika hemmabioförstärkare. Om du vid ett senare tillfälle vill kalibrera ett annat system måste du skaffa ytterligare en licens.

Audyssey Pro Kit passar till NAD M15HD och andra Audyssey Pro-kompatibla produkter.