Hopp til innhold
DIVERSE Frame Vision Flexwhite Projektorskärm

DIVERSEFrame Vision FlexwhiteProjektorskärm

Frame Vision är Euroscreens största permanentspända projektionsskärm och finns i bredder på upp till 420 cm.
72 tum, 160 x 90 cm
st.7 598:-
PriceRunner

Läs mer:

Beskrivning

Vel-Tex-tillbehöret medföljer för att få en ännu mer behaglig tittarupplevelse

Ramen spänner varje del av betraktningsytan lika hårt, och den flexibla skärmytan kan justeras i tre olika kanaler för att säkerställa att duken blir så slät som möjligt. Ramprofilerna monteras enkelt och de lättmonterade väggfästena ingår för att göra monteringen på väggen så smidig som möjligt.

Vel-Tex-tillbehöret är ett helt svart, sammetsliknande tygöverdrag som täcker hela ramen. Vel-Tex ger inte bara skärmen ett mer lyxigt intryck, utan döljer även alla spår av fogar i ramen. Överdraget är också mer förlåtande om den projicerade bilden är något felaktigt justerad. Om bilden går utanför de inre ramarna absorberas de visuellt av Vel-Tex. Samtidigt bidrar detta till att minska reflektioner från ljuskällor i rummet.

Flexwhite-duk
Rörlig matt, vit duk som ger en helt plan yta och utmärkt färgåtergivning (färgtemperatur 6 565 K). Full-HD-kompatibel. Duken sprider det projicerade ljuset i alla riktningar, vilket gör att bilden kan ses från vilken vinkel som helst. Den här duken har ett Gain-värde på 1,0.

Höjdpunkter

  • Ger ett lyxigt intryck
  • Döljer alla spår av fogar i ramen
  • Minskar reflektion av omgivande ljus

Tekniska specifikationer

Färg72 tum, 160 x 90 cm