Hopp til innhold
Banankontakt (Set)

Essentials Basic Banana

200:-Set
Förväntad i lager den 21 juni 2024.
  -
Prisvänlig och välfungerande banankontakt för säker anslutning mellan högtalarkabel och terminal. Guldpläterade kontaktytor.

Läs mer:

Beskrivning

Essentials Basic Banana – prisvänlig banankontakt för smidig och säker anslutning av högtalarkablar

  • Solid och säker anslutning
  • Skyddande plastkappa
  • Guldpläterade kontaktytor
  • Kan användas till de flesta anläggningar och högtalare

Essentials Basic Banana är en prisvänlig banankontakt till högtalarkablar. En banankontakt är en bra lösning när du ska ansluta en högtalarkabel till terminalerna på anläggning eller högtalare. Kontakten ger en bra kontakt och kabeln kan enkelt kopplas ifrån igen om du behöver flytta utrustningen. Basic Banana är en kvalitetslösning som håller en hög teknisk standard trots att den ser enkel ut.

Kontaktytorna är guldpläterade för att förhindra att oxidering med tiden förstör kontaktegenskaperna. Plastkappan ger ett bra skydd mot att förstärkaren kortsluter om du skulle ha otur vid monteringen eller råkar tappa ett metallföremål över kontakterna. Du fäster ledaren med två skruvar och kontakten passar både tunna och kraftiga kablar.

OBS: För att undvika olyckor blockeras terminaler på förstärkare, receivrar och högtalare normalt sett med små plastproppar. De här ska lirkas ut med en väldigt liten skruvmejsel eller något annat spetsigt föremål innan du ansluter banankontakterna.

Vår
Expertbedömning

Fördelar

  • Solid och säker anslutning
  • Skyddande plastkappa
  • Guldpläterade kontaktytor
  • Kan användas till de flesta anläggningar och högtalare

Begränsningar

  • Det finns mer exklusiva alternativ

Tillbehör till Essentials Basic Banana

Tekniska specifikationer

FärgVit
Vikt (kg)0
Höjd emballage (cm)1
Längd emballage (cm)5
Vikt emballage (kg)0,01
Bredd emballage (cm)1

Recensioner


4.5
89 recensioner
5
61
4
15
3
11
2
2
1
0
Fred
Nederländerna
3 dagar sen
Fred
Nederländerna
e.
Nederländerna
4 dagar sen
e.
Nederländerna
Michel
Nederländerna
4 dagar sen

Efter att ha provat ett antal förstärkare till min Oberon 7 och med ett så kallat "svårt" vardagsrum så landade jag på Lyngdorf TDAI-1120. Vilket ljud mina Oberons gör. oj! Maximumet kommer nu ut och är superbalanserat. Med krämen perfekt tar det ett tag innan du kan njuta av den, men den är väl värd de 20 minuterna av installation, med en mikrofon på stativ som följer med. Det kostar en del men då är du säker på riktigt bra hi-fi-ljud utan att behöva bry dig om akustikpaneler eller mattor etc! Tillbaka till Hi-Fi Klubbens rötter. Stort tack till Peter Lyngdorf

Michel
Nederländerna
Martin
Sverige
5 dagar sen
Martin
Sverige
Adam
Danmark
5/22/2024
Adam
Danmark