Hopp til innhold
Övrigt

FLIC Smart Button

398:-st.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Smart knapp som trådlöst styr musik, Sonos-högtalare, TV m.m. Lägg till tre valfria funktioner som kan användas med ett tryck på knappen.

Läs mer:

Beskrivning

Flic Smart Button – smart knapp för trådlös styrning av musik, Sonos-högtalare, TV och annan utrustning

Smart Button är en knapp för att styra musik, TV och annan elektronik trådlöst. Du kan konfigurera den för upp till tre valfria funktioner i Flic-appen på din smartphone. Sedan har du en smidig genväg till funktionerna bara genom att trycka på knappen.

Smart Button kan användas med Ett enda tryck, ett dubbeltryck eller genom att hålla den intryckt. Du kan till exempel använda den för ’play’, ’nästa låt’ och ’paus’ i din streaming-app. Men du kan också använda den till att styra exempelvis lampor som Philips Hue, eller för att ringa upp olika kontakter i din kontaktlista – du väljer själv. 

Flic Hub – gör det ännu smartare
Smart Button kan användas  med Bluetooth från din smartphone, men vi rekommenderar en Flic Hub om du vill ha ett riktigt smart system. Med Flic Hub kan du alltid använda dina Smart Buttons utan att behöva ha en smartphone till hands. Du kan till och med koppla in upp till 60 knappar med egen konfigurering.

Flic Hub har inbyggd wifi för att till exempel styra Sonos-högtalare. Här får du alla de funktioner du normalt sett har tillgång till via knapparna på en Sonos-högtalare, men du kan även starta en spellista som du lyssnar mycket på via Spotify.

Flic Hub kan även utökas med en IR-sändare, som kan lära sig de infraröda signalerna för din anläggning eller TV:ns fjärrkontroll. Det betyder att du kan få en snabb genväg till funktionerna på din fjärrkontroll. Tänk dock på att Flic Hub och IR-sändaren ska placeras relativt nära TV:n så att de är inom räckhåll för IR-signalen.

Flic Smart Button finns med vit, svart och turkos finish.

Tekniska specifikationer

FärgVit
FärgVit
Vikt (kg)0,02
Höjd emballage (cm)1,1
Längd emballage (cm)1
Vikt emballage (kg)0,03
Bredd emballage (cm)2,5