Hopp til innhold
Smart högtalare

GOOGLE Nest Mini

589:-st.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Liten smarthögtalare för röststyrning av streaming-anläggningar och andra apparater som fungerar med Google-assistenten. Stödjer svenska.

Läs mer:

Beskrivning

Google Nest Mini – smarthögtalare för röststyrning av streaming-anläggningar och andra smarta enheter som fungerar med Google-assistenten

Google Nest Mini är en liten kompakt smarthögtalare som du kan använda för röststyrning av streaming-anläggningar och andra enheter i ditt hem. Här kan du samla hela ditt hem i ett enda smidigt och ”osynligt” system med röststyrning via svensk Google-assistent – inga överflödiga appar, skärmar eller menyer.

Med Google Nest Mini kan du enkelt välja musik från din favorit-streamingtjänst. Du gör konfigureringen en gång, sedan berättar du bara för högtalaren vad du vill göra, till exempel: ”Hej/Ok Google, spela upp spellistan Discover Weekly”. Du kan alltid byta till en annan tjänst genom att lägga till den i ditt röstkommando. Urvalet av streamingtjänster är inte komplett, men tillgängliga tjänster blir snabbt allt fler.

Du kan styra musik och reglera ljudstyrkan i olika rum eller från en viss anläggning. Det finns redan många stereo- och surroundanläggningar från t.ex. Denon och NAD som fungerar med Google-assistenten. Om du gillar multiroom kan du använda Google Nest Mini tillsammans med HEOS eller Sonos.

Google Nest Mini har ett integrerat väggfäste för montering på vägg så att du kan placera den var som helst. Och en annan smart detalj är att tygöverdraget till 100 % är gjort av återvunna plastflaskor.

Google Nest Mini finns med vit eller svart finish.

Skapa ditt eget smarta hem med Google-assistenten
Fler och fler elektroniska apparater kommer med inbyggd Google-assistent. Det innebär att du kan använda din Google Nest Mini för att styra hela ditt hem: belysning, radiatorer, robotdammsugare och kaffekokare. Ju fler smarta prylar du skaffar, desto roligare och mer genial blir din Google Nest Mini.

Känner igen din röst
Google Nest Mini är förvånansvärt bra på att känna igen din röst bland andra användare som den konfigurerats för. Du slipper alltså att prata om dig själv i tredje person när du vill lyssna på dina egna spellistor. Du behöver bara säga: ”Hey/Ok Google, spela musik från min spellista Favoritlåtar”. Röstigenkänning gör också att andra användare inte kan lägga till sin musik i dina noggrant komponerade spellistor.

Styr upp din dag  – snabbt och lätt
”Hey/Ok Google, lägg in en påminnelse: Bio kl. 20.15 på torsdag”. Google Nest Mini är också gjord för planering. Den kan synkroniseras med din Google-kalender så att du bara behöver berätta vilka möten du har. På så sätt kan den ge dig en överblick över dagen som väntar när du är på väg ut genom dörren.

Det finns flera liknande funktioner som du kan använda för att underlätta vardagen. Du kan till exempel fråga om ett recept och lägga till ingredienserna i en digital inköpslista.

Röststyrning utvecklas hela tiden
Om du vill veta allt om Google Home Mini rekommenderar vi att du går in på Googles egen supportsida. Vi har samlat några länkar som kan hjälpa dig att hitta det du söker.

Vilka ljud- och musiktjänster stödjer Google Nest Mini?  

Hur använder jag Google Nest Mini tillsammans med TV- och streamingtjänster?  

Hur använder jag alla praktiska funktioner i Google Nest Mini?

Hur gör jag hemmet smart med Google Nest Mini?

Tekniska specifikationer

FjärrkontrollNej
Integrerat väggfästeNej
StereoparkopplingNej
BordsstativJa
Spikes ingårNej
RöststyrningInbyggt