Hopp til innhold

3 produkter

SONOS SOUNDBAR FÖR FANTASTISKT TV-LJUD

Sonos specialiserar sig på att förbättra din ljudupplevelse med högkvalitativa högtalare för alla behov. En soundbar från Sonos ger ditt vardagsrum, sovrum eller vilket rum som helst med en TV ett imponerande ljud som imponerar på flera nivåer. Oavsett om du njuter av en vild actionfilm, lyssnar på en livekonsert eller tittar på nyheterna förstärker och förbättrar en Sonos-soundbar ljudet så att du får en fullständig upplevelse av det du tittar på eller lyssnar på.

De olika Sonos-soundbars är också utformade för att passa in i alla vardagsrum med en snygg, diskret design som passar perfekt under de flesta TV-apparater i olika storlekar, så att du knappt märker varifrån det fantastiska ljudet verkligen kommer. Storleken på din TV kan också hjälpa dig att välja rätt när du väljer vilken Sonos-soundbar du ska köpa hem.

DÄRFÖR SKA DU VÄLJA EN SONOS SOUNDBAR

I grund och botten är en soundbar en högtalare med inbyggd förstärkare som du ansluter till din TV för att få bättre ljud. En Sonos-soundbar matchar den höga kvalitet som du alltid hittar i Sonos-produkter, så att du får en mycket bättre upplevelse av din TV som du inte kan få med de inbyggda högtalarna i din TV.

Du kanske inte tycker att din TV har dåligt ljud, men när du väl har provat att ansluta en Sonos-soundbar eller någon annan typ av högtalarsystem kommer du aldrig att tvivla på det. Du kommer att få mer basdjup, klarare ljud och en verklig upplevelse av de häftiga ljudeffekter som finns i de flesta filmer nuförtiden.

En stor fördel med att välja en Sonos soundbar är att du enkelt kan bygga ut systemet med till exempel Sonos-högtalare för att förstärka surroundeffekten från din Sonos soundbar. Det är alltså ett flexibelt system som du kanske redan är bekant med från Sonos, och det finns alltid möjlighet att bygga ut, byta ut och uppgradera ditt ljud hemma.

BOOSTA TV-LJUDET

När du köper en ny TV kanske du vill ha den tunnaste du kan hitta så att den tar upp nästan inget utrymme på väggen. De flesta människor inser inte vad som händer med ljudet när dimensionerna blir mindre. Med en platt TV kommer platt ljud, vilket är synd om du just har investerat i den bästa TV-bilden och en fantastisk design. Därför är en soundbar från Sonos en bra investering för att få bra ljud från din nya TV redan från början.

En Sonos-soundbar innehåller klass D-förstärkare som är särskilt utformade för varje Sonos-soundbars högtalarsystem och akustik. Beroende på modell finns det ett antal inbyggda woofers för att säkerställa djup och fyllig bas, och vissa modeller har till och med det eftertraktade Dolby Atmos-ljudet, som ger en hörbar skillnad i ljudet jämfört med andra surroundljudtekniker.

ANVÄNDARVÄNLIG OCH ENKEL ATT ANSLUTA

En soundbar från Sonos är för alla. Det går snabbt och enkelt att ansluta den till din TV, så du behöver inte samarbeta med ett tekniskt geni för att använda den. Det är bara att koppla in den och ansluta den medföljande ljudkabeln - vanligtvis en HDMI-kabel - från TV:ns ljudutgång till soundbarens ingång. Sedan laddar du ner Sonos-appen till din telefon och följer den enkla installationsprocessen som appen guidar dig genom.

Processen liknar på många sätt hur du ansluter andra Sonos-produkter till din soundbar. Allt görs via Sonos-appen, som du hittar i App Store eller Google Play, och eftersom Sonos är Wi-Fi-högtalare behöver din nya soundbar bara anslutas via ditt heminternet, som din telefon troligen redan är ansluten till. Det är också i appen som du kan styra musiktjänster, volym och vilka rum du vill spela i om du har flera Sonos-produkter i ditt hushåll.

Eftersom du kan styra allt från en app är det ett enkelt system som de flesta kan räkna ut. Det visar att användarvänlighet står högt upp på Sonos prioriteringslista. Funktionerna är tillräckligt enkla för att alla ska kunna använda dem, och designen återspeglar denna enkelhet med en elegant minimalism i neutrala färger.

FÖRBÄTTRA DIN UPPLEVELSE MED EN SUBWOOFER TILL DIN SONOS SOUNDBAR

Lägg till en trådlös Sonos-subwoofer till din Sonos-soundbar. Subwoofern ger ännu mer och bättre bas som du verkligen kan känna i kroppen när du tittar på filmer och serier.

Om du vill ha ännu mer ljud kan du lägga till en uppsättning trådlösa bakre högtalare för att få surroundljud och bioupplevelse i vardagsrummet med din Sonos-installation. Det är inte samma sak som ett riktigt hemmabiosystem, men du är definitivt en bra bit på väg. Dessutom får du en fantastisk installation med ett minimum av komponenter och kablar.

FÅ HJÄLP MED DIN SONOS SOUNDBAR PÅ HIFI-KLUBBEN

Nu kanske du är redo att investera i en häftig Sonos-soundbar och njuta av det fantastiska ljudet som kommer ut ur den när du tittar på din favoritfilm i vardagsrummet. Om du fortfarande behöver hjälp med att välja rätt modell kan du kontakta vår kundtjänst eller fråga någon av våra kunniga medarbetare i din lokala HiFi Klubben butik.

Du kan också prova soundbaren i butiken innan du köper den för att vara säker på att du väljer rätt Sonos-soundbar för dina behov.