Hopp til innhold

HiFi Klubben i samarbete med Team Singularity

eSport
på HiFi Klubben?

eSport har fullkomligt exploderat de senaste åren. Både deltagare och publik får intensiva och spännande upplevelser, och vissa förutspår till och med att eSport kommer att bli lika stort som fotbollens Champions League. De närmsta åren kommer att visa om de får rätt – i vilket fall är det på stark frammarch!

Team Singularity är en eSports-organisation baserad i Skandinavien, och som först och främst fokuserar på att skapa resultat och hitta talangfulla gamers. Organisationen är bara lite mer än ett år gammal, men har redan skapat sig ett namn vid olika event. Till exempel är de just nu regerande mästare i CS:GO vid Copenhagen Games.

HiFi Klubben och Team Singularity har inlett ett samarbete med fokus på att skapa ännu större upplevelser för gamers och eSports-intresserade. HiFi Klubbens kunskap om bra ljud, plus Team Singularitys intåg på eSports-scenen öppnar upp potentialen för massor av nya spännande upplevelser för alla som är intresserade av eSport. Oavsett om det följer sitt favoritlag eller branschen rent allmänt.

HiFi Klubben har inga planer på att sälja specialiserad ljudutrustning till proffsspelare. Däremot vill vi erbjuda ett brett sortiment av produkter för stora ljudupplevelser för den vanliga gamern. Till exempel gaming-headset av hög kvalitet, och hemmabioanläggningar som öppnar en helt nu gaming-värld i fantastiskt tredimensionellt surround-ljud.

Få arena-upplevelsen ända in i vardagsrummet

Genom att förena eSport och bra ljud blir också alla turneringar och matcher mer spännande när de streamas direkt in i vardagsrummet. Oavsett om du ser dem på Twitch, YouTube eller flow-TV så lyfter du din upplevelse helt enormt om du kopplar ordentligt ljud till skärmen.

Alla kan få mer ut av sina eSport-kvällar i soffan om de kopplar in lite bättre ljud. Men alla större turneringar sänds med surround-ljud, vilket gör att du kan komma väldigt nära arenaupplevelsen med en riktig hemmabioanläggning. Och det allra bästa är att det inte behöver kosta mer än en ny smartphone!

Surround-hemmabio för gaming med trådlösa bakhögtalare

Se fler lösningar här