Hopp til innhold
Audeze LCD-GX Gaming-headset

AudezeLCD-GXGaming-headset

Upplev både gaming och musik i kompromisslös head-fi-kvalitet. Ett par unika hörlurar som ger dig det bästa från båda världar.
st.9 490:-
Okänd leveranstid
PriceRunner

Läs mer:

Beskrivning

Audeze LCD-GX – öppna Planar Magnetic head-fi-hörlurar med kompromisslöst ljud för musik och gaming

Audeze LCD-GX är världens första äkta audiofila gaming-hörlurar. Här får du samma fantastiska hifi-ljudkvalitet som har gjort de andra exklusiva Planar Magnetic-modellerna från Audeze kända över hela världen. Skillnaden är bara att du här också får en högkvalitativ mikrofon som på ett ögonblick förvandlar dina head-fi-hörlurar till ett fullfjädrat gaming-headset.

Precis som den påkostade toppmodellen Audeze LCD-X är Audeze LCD-GX en öppen konstruktion som är avstämd för ett neutralt och väldigt detaljerat ljud. Det ger dig en oöverträffad hifi-upplevelse till musik, och vid gaming går varenda liten detalj i ljudet fram tydligt så att du kan avgöra exakt var dina motståndare befinner sig.

Den öppna konstruktionen släpper nästan igenom ljudet obehindrat i bägge riktningar, vilket bidrar till den suveräna ljudkvaliteten. Samtidigt gör detta också att du ska vara medveten om att Audeze LCD-GX inte är optimala att använda i miljöer där du har mycket ljud omkring dig.

Massor av möjligheter

Audeze LCD-GX är framtagna för dig som vill njuta av både musik och gaming med högsta möjliga ljudkvalitet utan att kompromissa någonstans. Här kan du sitta i din egen värld och få fram det absolut bästa av din musiksamling, särskilt om du också unnar dig själv en bra hörlursförstärkare som kan locka fram alla audiofil kvaliteter i ljuset. Audeze LCD-GX är en 100 % analog konstruktion, där ljudkvalitet går före digitalt fuffens och trådlösa funktioner.

Till gaming kan du utnyttja den dedikerade kabeln som är utrustad med en exklusiv riktningsbestämd och brusreducerande mikrofon som du kan placera precis var du vill i förhållande till din mun. Här får du kristallklar kommunikation med dina medspelare samtidigt som spelljudet fyller dina hörselgångar i suverän kvalitet. På själva kabeln hittar du också en lättillgänglig mute-knapp så att du enkelt kan stänga av mikrofonen.

Med tanke på lurarnas neutrala ljudkaraktär och möjligheten att kommunicera med din omgivning kan Audeze LCD-GX också vara ett ytterst intressant val om du jobbar med professionell ljudproduktion.

Audeze LCD-GX finns i svart utförande. 

Mer bilder på Audeze LCD-GX

Audeze LCD-GX Gaming-headset

Höjdpunkter

 • Öppen konstruktion
 • Enastående ljud till både gaming och hifi-musik
 • Inklusive högkvalitativ gaming-mikrofon
 • Exklusivt utförande i magnesium och proteinläder
 • Lätta att driva jämfört med en del alternativ

Vår
Expertbedömning

 • Öppen konstruktion
 • Enastående ljud till både gaming och hifi-musik
 • Kabel med högkvalitativ gaming-mikrofon medföljer
 • 106 mm Planar Magnetic-element med Fluxor-magnetsystem
 • Lätta att driva jämfört med en del alternativ
 • Exklusivt utförande i magnesium och proteinläder
 • Exklusivt transportetui medföljer
 • Handbyggda på Audezes egen fabrik i USA

Tekniska specifikationer

Aktiv brusreduceringNej
Akustisk konstruktionÖppen
BluetoothNej
Frekvensomfång10-50.000 Hz
HörslurstypOver-ear, Head-Fi, Gaming-headset
Impedans, passiv20 ohm
Känslighet100 dB
MikrofonJa

Tillbehör till Audeze LCD-GX

Rekommenderade produkter