Hopp til innhold

BLUESOUND
SÅ ENKELT KOMMER DU IGÅNG

Bluesound är marknadens mest välspelande multiroom-system, och du får suverän kvalitet oavsett om du behöver en kompakt trådlös högtalare, bättre TV-ljud eller en kompromisslös hifi-lösning.

För att komma igång med Bluesound behöver du din smartphone, ditt trådlösa nätverk (wifi) och en streamingtjänst som du kan spela musik från (Spotify, TIDAL, Napster, Deezer m.fl.). Musiken väljer du direkt i Bluesound-appen, oavsett om du vill lyssna på radio över nätet eller spela från någon streamingtjänst. När det är på plats kan du välja mellan flera olika Bluesound-lösningar som du sedan kan kombinera kors och tvärs.

Trådlös högtalare – smidigt och flexibelt

Bluesound har trådlösa högtalare för både små och stora rum, och till den kompakta PULSE FLEX 2i kan du till och med få en smart batterimodul så att du även kan spela musik trådlöst ute på balkongen och andra ställen där det kanske inte finns något eluttag till hands. De större modellerna PULSE MINI 2i och PULSE 2i spelar högre och imponerande fylligt, så du kan enkelt få kvalitetsljud i till exempel kök, arbetsrum, barnrum och sovrum.

Om du vill ha stort ljud och samtidigt ha en helt trådlös lösning så kan du konfigurera två likadana Bluesound-högtalare till att spela höger och vänster kanal i stereo. På så sätt får du en mycket mer realistisk ljudupplevelse än med enda högtalare, vilket är ett bra alternativ om du inte vill ha en separat anläggning stående. 

Bluesound på anläggningen – den ultimata lösningen

Det finns fortfarande inte något som överträffar en riktig anläggning med riktiga hifi-högtalare när det handlar om bra ljud och stora musikupplevelser. Här kan du välja mellan en rad stereoförstärkare och hemmabioreceivrar från NAD, som finns med inbyggd Bluesound-funktion. Det betyder att du till exempel kan välja en audiofil NAD-lösning till anläggningen i vardagsrummet, samtidigt som du drar nytta av Bluesounds många flexibla möjligheter i alla de andra rummen. En unik möjlighet är att du till och med kan få Bluesound i kompromisslösa High End-anläggningar via NAD:s exklusiva Masters-serie.

Har du redan en anläggning som du gillar kopplar du bara en NODE (N130) eller VAULT 2i till anläggningen, sedan kan du spela musik trådlöst i tvättäkta hifi-kvalitet. Om du vill ha minst möjliga antal kablar kan den smarta och kompakta musikanläggningen POWERNODE (N330) driva ett par riktiga hifi-högtalare helt på egen hand – och du väljer själv vilka. Sedan har du stort ljud i vardagsrummet, plus alla de smidiga möjligheter Bluesound erbjuder. Du får det bästa från den gamla och den nya musikens värld samtidigt – och både du och resten av familjen kan sköta alltsammans från varsin smartphone via den smidiga Bluesound-appen!

Bluesound till TV:n – en exklusiv ljudupplevelse

Bluesound har självklart också suveräna ljudlösningar för TV:n. PULSE SOUNDBAR+ är världens kanske mest välspelande TV-soundbar och är fullmatad med exklusiva hifi-lösningar. Via en enda HDMI-kabel får du automatiskt optimal digital ljudkvalitet direkt från TV:n, och kan bygga ut med trådlösa surround-bakhögtalare och subbas, och på så sätt få ännu större ljudupplevelser.

Om du vill ha en ännu bättre lösning kan du koppla TV:n till POWERNODE (N330) tillsammans med ett par separata hifi-högtalare. En sådan lösning spelar skjortan av elektronikvaruhusens billiga surroundsystem, och precis som med soundbar-lösningen kan du reglera ljudstyrkan direkt från TV:ns fjärrkontroll. När du väl har installerat allt behöver du inte tänka på något annat än att njuta av det härliga ljudet – resten sköter sig själv!

Bluesound till TV:n så smart kan det bli – se här

Mest populära
Bluesound produkterna

Bluesound för mindre rum

Med en trådlös högtalare får du musik på ett smidigt sätt utan att behöva en separat anläggning. Små högtalare (som eventuellt kan drivas med batteri) för små rum, större högtalare för större rum.

Bluesound till din hifi-anläggning

Bluesound finns även inbyggt i flera förstärkare och receivrar från bl.a. NAD, inkl. Masters-serien i High End-segmentet. Musikstreaming i världsklass!

NAD M33 Integrerad förstärkare
Integrerad förstärkare
74 998:- / st.